EuroCup: Άρης και Πανιώνιος «έκλεισαν» θέση στη διοργάνωση της σεζόν 2025/26
Στο EuroCup της νέας σεζόν θα συμμετάσχουν ο Άρης, αλλά και ο Πανιώνιος.
Η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση στο EuroCup, καθώς την νέα σεζόν θα συμμετάσχουν ο Άρης αλλά και ο Πανιώνιος.
Πρόκειται για την τρίτη διαδοχική χρονιά που ο Άρης θα δώσει το «παρών» στην διοργάνωση, ενώ ο Πανιώνιος θα συμμετάσχει στο EuroCup, μετά από δώδεκα χρόνια.
Ο φάκελος του Αρη για το EuroCup και ο Πανιώνιος
Ο Άρης είχε καταθέσει εδώ και μέρες φάκελο στην Euroleague Basketball, για την συμμετοχή στην διοργάνωση και ως εκ τούτου θα βρίσκεται για τρίτη σερί σεζόν στο EuroCup.
Αναφορικά με τον Πανιώνιο, υπήρχε ανάλογο ενδιαφέρον από τους Νεοσμυρνιώτες για την επιστροφή στην Ευρώπη καθώς είχαν καταθέσει και εκείνοι φάκελο συμμετοχής που έγινε αποδεκτός και έτσι θα γραφτεί το «come back» του «Ιστορικού» στις μεγάλες διοργανώσεις.
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442