Κασσελάκης στο in από το Athens Pride: Η αποδοχή είναι ο τρόπος που γινόμαστε μία συμπαγής κοινωνία
Ο Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόταν από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ - «Πάμε να αγκαλιάσουμε τη μοναδικότητα του καθενός», τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας
Στις εκδηλώσεις του Athens Pride 2025 παρευρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιουνίου ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης.
Μιλώντας στο in ο κ. Κασσελάκης υπογράμμισε πως «20 χρόνια Athens Pride. Η πρόοδος είναι σημαντική που έχει σημειωθεί. Αλλά η πρόοδος δεν μπορεί να είναι δεδομένη. Έχουμε δει οπισθοδρόμηση σε πολλά μέρη του κόσμου, συνεπώς χρειάζεται εγρήγορση. Η αποδοχή είναι ο τρόπος που γινόμαστε μία συμπαγής κοινωνία, μια κοινωνία με αλληλεγγύη, μια επιτυχημένη κοινωνία».

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ
Ακολούθως ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η ορατότητα είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορεί η πολιτεία να παρέχει προστασία σε όλους τους πολίτες».
Καταληκτικά, επισήμανε πως «από εκεί και πέρα πάμε να αγκαλιάσουμε τη μοναδικότητα του καθενός, όλοι είμαστε μοναδικοί, έτσι ώστε να γιορτάζουμε μέσω της διαφορετικότητας».
Όσα είπε στο in ο Στέφανος Κασσελάκης:
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας συνοδευόταν από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, ενώ φορούσε μπλούζα του Κινήματος Δημοκρατίας που ανέγραφε Equality. Σημειώνεται ότι το κόμμα που ηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης είχε περίπτερο στους χώρους του Athens Pride, όπως αναμένεται να έχει και στο Thessaloniki Pride στις 21 Ιουνίου.
Σημειώνεται ότι στους χώρους του Athens Pride 2025 βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Φάμελλος και ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.
- Πες μου τις αγαπημένες σου ταινίες, να σου πω ποιος είσαι
- Ο χάρτης του ΕΝΦΙΑ – Οι πλουσιότερες και οι φτωχότερες περιφέρειες
- Σήμερα η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας που βρέθηκε στην Πεύκη
- Συνταγή: Wrap με χαλούμι και χούμους
- Ο Τραμπ απειλεί «να εξαπολύσει την κόλαση» στο Ιράν που θωρακίζει το νησί Χαργκ – Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές
- «Αξιωματούχοι του Ιράν που διαπραγματεύονται φοβούνται να το πουν» λέει ο Τραμπ
- Γυμναστική: Το εμπόδιο που μας επηρεάζει όλους αλλά δεν το ξέρουμε
- Άστατος ο καιρός την Πέμπτη – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442