Αντετοκούνμπο: «Ελπίζω να επιστρέψω στους τελικούς του NBA με τους Μπακς»
Την ώρα που το μέλλον του στο Μιλγουόκι είναι πιο αβέβαιο από ποτέ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι στοχεύει να διεκδικήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα με τους Μπακς...
Από την επομένη κιόλας του αποκλεισμού των Μπακς από τα φετινά πλέι-οφ του NBA, οι φήμες για πιθανή αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Μιλγουόκι μετά από 12 χρόνια, δίνουν και παίρνουν.
Το μέλλον του Greek Freak στην ομάδα με την οποία μεγαλουργεί σε όλη την καριέρα του στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο, με τα σχετικά δημοσιεύματα στον αμερικανικό Τύπο να είναι συνεχή το τελευταίο διάστημα. Ο ίδιος ο 30χρονος φόργουορντ έχει τηρήσει μια εντελώς ουδέτερη στάση για το θέμα, θολώνοντας ακόμη περισσότερο τα νερά.
Ωστόσο, η τελευταία επίσημη τοποθέτησή του, ίσως προσφέρει λίγη αισιοδοξία στους φανς των «Ελαφιών». Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Βραζιλία με την οικογένειά του ως καλεσμένος της τοπικής ομοσπονδίας βόλεϊ και στο περιθώριο των εκδηλώσεων που συμμετέχει, μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ. Και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στο μέλλον του στο NBA, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα ήθελε να διεκδικήσει έναν τουλάχιστον ακόμη τίτλου με τους Μπακς!
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Αντετοκούνμπο:
Για την αναγνώρισή του: «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, μερικές φορές σταματάω και το σκέφτομαι, δεν παίζεις για την αναγνώριση, αλλά αυτό είναι πάντα καλό. Στο τέλος της ημέρας, ποιος νοιάζεται; Δεν μπορώ να ελέγξω τι σκέφτονται οι άλλοι, αλλά οι αριθμοί είναι ακριβώς εκεί ενάντια στα αφηγήματα. Το μόνο που μπορώ να ελέγξω είναι η προσπάθειά μου και με βάση αυτό ξέρω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες του NBA».
Για τους τελικούς του NBA: «Υπάρχουν δύο σπουδαίες ομάδες που έφτασαν εκεί, δύο σπουδαίες ομάδες… Η Ιντιάνα, με τον φίλο μου τον Πασκάλ Σιάκαμ, καρπώνεται τα οφέλη, και από την πλευρά της Οκλαχόμα, ο MVP (σ.σ. Γκίλτζους-Αλεξάντερ) είναι απλά εκεί. Υποστηρίζω το καλό μπάσκετ. Αυτό είναι όλο. Οι τελικοί είναι διαφορετικοί, ελπίζω να επιστρέψω σύντομα με τους Μπακς».
Για το νέο φορμάτ στο All Star Game: «Φίλε, κατ’ αρχάς, ξέρεις ότι το NBA έκλεψε την ιδέα μου, σωστά; Ας το μάθει ο κόσμος (γέλια). Αλλά σοβαρά τώρα, μου άρεσε. Φαίνεται ότι θα υιοθετήσουν αυτή την ιδέα του αγώνα ΗΠΑ εναντίον υπόλοιπου κόσμου και εμείς είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση».
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442