Ο Λορέντσο Πιρόλα βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας κάτω των 21 της Ιταλίας για το Euro 2025 και ο αρχηγός της «Σκουάντρα Ατζούρα» παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομοσπονδίας.
Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για την καλύτερη σεζόν της καριέρας, η οποία ήταν φέτος στον Πειραιά και τόνισε πως θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» και την επόμενη χρονιά.
«Η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός και πρόσθεσε: «Σίγουρα θα μείνω του χρόνου».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λορέντσο Πιρόλα:
«Η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Έπαιξα 35 παιχνίδια και σήκωσα δύο τρόπαια. Η δική μου δεν ήταν μια συνηθισμένη μεταγραφή για έναν 22χρονο: Προερχόμουν από έναν υποβιβασμό, η αγορά στην Ιταλία ήταν λίγο μπλοκαρισμένη και αυτή η ευκαιρία παρουσιάστηκε. Αποδείχθηκε η σωστή επιλογή, αλλά χρειάστηκε θάρρος.
Σίγουρα θα μείνω του χρόνου. Είναι μια όμορφη πόλη η Αθήνα, έχει ήλιο και θάλασσα. Νιώθεις σαν στην Ιταλία. Ουσιαστικά μπορώ να πω μόνο καλημέρα και καλησπέρα στα ελληνικά. Όταν οι συμπαίκτες μου μιλούν ελληνικά, είναι αδύνατο να καταλάβω τι λένε».
Η σχετική ανάρτηση:
Capitan #Pirola si prepara a vivere il suo terzo Europeo ??
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.