Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής περιπατητές, δίπλα στις όχθες του Πηνειού στη Λάρισα καθώς αντίκρυσαν τη σορό μιας γυναίκας να επιπλέει στα νερά.
Αμέσως προσπάθησαν να ανασύρουν την άτυχη γυναίκα και κάλεσαν τις αρμόδιες αρχές.
Προσπάθησαν να την επαναφέρουν
Στο σημείο έσπευσα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουνε τη γυναίκα ωστόσο διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει τη ζωή της.
Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αναγνώριση και για ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η γυναίκα ήταν ηλικίας περίπου 60 ετών.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)