Ιντάλγκο: «Κάθε φορά που χάνει ο Παναθηναϊκός, πιέζει τους διαιτητές»
Το δικό του σχόλιο για τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Stoiximan GBL έκανε ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων στο βόλεϊ, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο.
Η κυβέρνηση αποφάσισε να αναβάλει τον τρίτο τελικό της Stoiximan GBL ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με το σκορ της σειράς να είναι στο 1-1 και τον απόηχο του Game 2 να είναι τεράστιος.
Ο πρώην ακραίος του Ολυμπιακού, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο X (πρώην Twitter) τον δεύτερο τελικό «αιωνίων», λέγοντας πως κάθε φορά που χάνει ο Παναθηναϊκός, πιέζει τους διαιτητές.
Η ανάρτηση του Ιντάλγκο:
«Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό! Κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός χάνει στην τέταρτη περίοδο κόντρα στον Ολυμπιακό, ξεκινούν να πιέζουν τους διαιτητές και παίρνουν τεχνικές ποινές. Απαράδεκτο!
Δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί, αλλά μετά την ήττα έρχονται και λένε πως οι διαιτητές ήταν κακοί, ότι έπαιξαν καλά, ωστόσο ποτέ δεν ήταν μπροστά στο σκορ μέσα στο παιχνίδι.
Δεν πειράζει! Το καταλάβαμε…».
- Νέο κύμα μεταφοράς σαχαριανής σκόνης στην Ελλάδα από το Σάββατο
- Η αλβανίδα «υπουργός ΑΙ» κατηγορείται ότι έκλεψε το πρόσωπο ηθοποιού – Μήνυση στην κυβέρνηση Ράμα
- Άρης: Χωρίς Τεχέρο κόντρα στον Βόλο
- Ο «ανεξάρτητος» Στουρνάρας, υπέβαλε τα σέβη του στο σύστημα Μητσοτάκη, υπερθεματίζει ο Σακελλαρίδης μετά την οργή Τσίπρα
- Τα τζιν κουβαλούν την ιστορία τους και οι σταρ ανακαλύπτουν εκ νέου τα Levi’s
- Νέο κτίριο χειρουργείων στο ΚΑΤ με δωρεά του Ιδρύματος Κανελλοπούλου
