Παρί Σεν Ζερμέν: «Καταδικάζουμε τη βία, o τίτλος αυτός πρέπει να είναι μια στιγμή συλλογικής χαράς»
Με σχετική της ανακοίνωση, η Παρί Σεν Ζερμέν καταδίκασε τα επεισόδια στο Παρίσι.
Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να κατέκτησε το Champions League όμως μερίδα οπαδών της στο Παρίσι προτίμησαν να συμμετάσχουν στα σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν και στην γαλλική πρωτευουσα, αντί να πανηγυρίσουν. Με τις αναφορές, μάλιστα, να κάνουν λόγο και για δύο νεκρούς, εκ των οποίων ένας 17 ετών από μαχαιριά στο στήθος στην περιοχή Ντας.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας πως η κατάκτηση του τίτλου θα πρέπει να είναι μια στιγμή χαράς, καταδικάζοντας παράλληλα κάθε μορφή βίας.
Η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν:
«Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη βία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των εορτασμών.
Αυτός ο τίτλος του Πρωταθλητή Ευρώπης θα πρέπει να είναι μια στιγμή συλλογικής χαράς, όχι αναστάτωσης ή υπερβολών.
Αυτές οι μεμονωμένες πράξεις είναι αντίθετες με τις αξίες του Συλλόγου και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας, των οποίων η υποδειγματική συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν αξίζει να αναγνωριστεί.
Η Παρί Σεν Ζερμέν καλεί όλους να επιδείξουν υπευθυνότητα και σεβασμό, ώστε αυτή η ιστορική νίκη να παραμείνει μια στιγμή υπερηφάνειας που θα μοιραστούν όλοι».
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442