Ολυμπιακός: Ανανεώθηκαν οι αριθμοί των τροπαίων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη
Με βίντεο που δημοσίευσε στα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδειξε τις αλλαγές που έγιναν στον τοίχο, των εγκαταστάσεων του Ρέντη, που απεικονίζονται τα τρόπαια του συλλόγου.
Με την ολοκλήρωση της σεζόν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός ανανέωσε τον αριθμό των τροπαίων του, στον τοίχο των εγκαταστάσεων του Ρέντη.
Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο, με τις αλλαγές που έγιναν στους αριθμούς των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων που έχει κατακτήσει, όπως και στον αριθμό των αγώνων που έχει δώσει στο Europa League.
Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
? Rentis training center ?⚪️
?? Our Trophies Wall has had an overall update! ? pic.twitter.com/Ps5TKOsvDA
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 31, 2025
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός μετά το νέο νταμπλ που έκανε στην Ελλάδα τη φετινή χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, έχει πλέον 48 πρωταθλήματα και 29 Κύπελλα.
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
- Πρώτος σκόρερ της Euroleague ο Βεζένκοφ, πρώτος στα τρίποντα ο Ντόρσεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442