Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Τέμπη: «Βλέπεις ότι δεν αλλάζει κάτι, γιατί δεν ενδιαφερόμαστε»
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την ζωή του και την υποκριτική.
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ήταν ο σημερινός καλεσμένος του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Είναι σημαντικό να αφήνουμε τους ανθρώπους να ονειρεύονται»
«Να τους σεβόμαστε. Οι γονείς μου είχαν ευτυχώς την ψυχή μέσα τους να μου «επιτρέψουν» να κάνω μία επιλογή που δεν ξέρεις ποτέ πώς θα έρθει, με την έννοια ότι δεν ήταν λυμένα κάποια πράγματα, γιατί ήταν άνθρωποι που μοχθούσαν για την ζωή τους.
Υπήρξαν δύσκολες στιγμές στην αρχή και από άποψη βιοπορισμού και το ότι θέλεις αυτή την ευκαιρία να αποδείξεις ότι αξίζεις και ότι μπορείς να υπάρχεις. Όταν σου δίνεται αυτή η ευκαιρία φτάνεις σε σημείο που λες ότι τουλάχιστον μπορώ κι προσπαθώ», είπε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.
«Βλέπεις ότι δεν αλλάζει κάτι γιατί και εμείς δεν ενδιαφερόμαστε»
«Θεωρώ το κομμάτι της ζωής μου «δικό μου». Δεν ξέρω ποιον αφορά η προσωπική μου ζωή. Θρέψω ότι πρέπει να εκφράζομαι μόνο μέσα από την δουλειά μου, γιατί νιώθω ότι γίνομαι βαρετός. Στην κοινωνία μας υπάρχει φόβος και προσπαθώ να τον σβήσω με το «γιατί».
Με το ίντερνετ είναι δέκτης πραγμάτων που μπορεί να μην είσαι έτοιμος να τα διαχειριστείς. Συν τοις άλλοις αν όλοι έχουμε γνώμη για όλα, και όχι οι άνθρωποι που πρέπει να έχουν γνώμη για τα πράγματα, αρχίζει και γίνεται μία Βαβυλώνα πραγμάτων που χάνεται η ουσία.
«Το θέμα είναι να φύγει ο φόβος»
Σαφώς και θα εκφραστείς και θα πεις τι συμβαίνει αλλά προϋπάρχει στην κοινωνία μας και το βλέπεις καθημερινά. Βλέπεις πχ την ασυδοσία που υπάρχει στο θέμα των Τεμπών και δεν μιλάω πολιτικά, που λες ότι θα μπορούσε να είμαι εγώ, ο αδερφός μου, κάποιος.
Βλέπεις ότι δεν αλλάζει κάτι γιατί και εμείς δεν ενδιαφερόμαστε. Αν πάμε να αλλάξουμε κάτι, να πάμε πρακτικά όμως να το αλλάξουμε. Δεν λειτουργεί αποτρεπτικά για μένα αυτό και την δημιουργία οικογένειας. Το θέμα είναι να φύγει ο φόβος»
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης συμμετέχει στην παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές» η οποία θα κάνει περιοδεία.
- Σεξεργασία και πολιτική
- Σόργο: Μπορεί ένα ξεχασμένο δημητριακό να σώσει τον θεσσαλικό κάμπο;
- Κρήτη: Την γρονθοκοπούσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους – Χειροπέδες σε 28χρονο στα Χανιά
- Νέο παραλήρημα της Παραγουανής πολιτικού κατά του Εμπαπέ: «Π@@@@ας γιος, δεν είναι Γάλλος» (vid)
- Η ξεχωριστή ανάρτηση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα για την μετακινούμενη κτηνοτροφία
- Στη Βουλή η αναφορά που κατέθεσε ο («λαγός» του Μητσοτάκη) Βελόπουλος επικαλούμενος τις τοξικές δηλώσεις Γεωργιάδη κατά Τσίπρα
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ασπρόπυργος: Καταστράφηκε η επιχείρηση από τη φωτιά – 11 άνθρωποι στα νοσοκομεία – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442