Shuk: Ένα νέο vegetarian και vegan στέκι με ξεχωριστές γεύσεις της Μεσογείου στο Μοναστηράκι
Ένα ιδιαίτερο εστιατόριο που λειτουργεί από το πρωί έως το βράδυ, κατάλληλο για χορτοφάγους, με vegan επιλογές, καθώς και γεύσεις χωρίς γλουτένη.
Στην καρδιά της Αθήνας, και συγκεριμένα στην οδό Ερμού 117, στο Μοναστηράκι λειτουργεί το τελευταίο διάστημα ένα ξεχωριστό εστιατόρια, το mediterranean cuisine – restaurant «Shuk».
Ένας ιδιαίτερα εμνευσμένος χώρος, όπου μπορείς να απολαύσεις πιάτα, με ποιοτικά και αγνά υλικά.

Εμπνευσμένες πρωτότυπες γεύσεις
Φρέσκες πίτες, που ψήνονται επιτόπου σε ειδικό φούρνο, η διάσημη παραδοσιακή “shakshuka”, παραλλαγές από χούμους, φαλάφελ και ταχίνι, δροσερές μεσογειακές σαλάτες που καταφέρνουν να αναβαθμίσουν τις επιλογές χορτοφαγικών εδεσμάτων και αλλά και να απογειώσουν τις γευστικές αισθήσεις.

Τα λαχταριστά vegetarian πιάτα του “Shuk» restaurant
Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ μπορείς να δοκιμάσεις γαστρονομικές προτάσεις μεσογειακής κουζίνας, συνοδευόμενες από μια καλοδουλεμένη λίστα ποτών και cocktails, που αντανακλά την εξίσου προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα.

Το νέο στέκι της Αθήνας αποτελεί ιδανικό προορισμό για απαιτητικούς ουρανίσκους αλλά και πόλο έλξης όσων αναζητούν ξεχωριστές ethnic live βραδιές. Στόχος του εστιατορίου είναι να σας ταξιδέψει, μέσα από τις γεύσεις του, στην vegetarian κουλτούρα της Μεσογείου.
Το λαμπερό opening
Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή βραδιά εγκαινίων παρουσία δεκάδων φίλων και επώνυμων προσκεκλημένων, οι οποίοι απόλαυσαν τις υπέροχες γεύσεις και τις vegetarian – vegan επιλογές, υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών της Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Βίκυ Χατζηβασιλείου – Κατερίνα Στικούδη

Ο ιδιοκτήτης του “Shuk» restaurant Udi Raz μαζί με τον Πρόξενο της Πρεσβείας του Ισραήλ Daniel Sivan

Udi Raz – Σοφία Μαριόλα – Στράτος Τζώρτζογλου – Μαρίνα Νούση
- Θεσσαλονίκη: Σε 30χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μετά τη φωτιά σε Ι.Χ. στο Ωραιόκαστρο
- Πώς είναι να μεγαλώνεις στο πιο διάσημο εστιατόριο του Χόλιγουντ δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα και τον Μπραντ Πιτ
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Στο Κρεμλίνο η ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας – Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια
- Μπορεί η AI να «εφεύρει» ένα σπάνιο πουλί;
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442