Στο 21′ η Ίντερ άνοιξε το σκορ κόντρα στην Μπαρτσελόνα όταν μετά από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή ο Τουράμ πέρασε κάθετα στον Ντάμρις, εκείνος έδωσε δίπλα στον Λαουτάρο που σε κενό τέρμα έκανε το 1-0.
Η Ίντερ μπήκε καλύτερα κόντρα στην Μπαρτσελόνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη σπουδαία στιγμή της στο παιχνίδι.
Ηταν το 21ο λεπτό όταν οι «νερατζούρι» έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Τουράμ έβγαλε κάθετα στον Ντάμφρις που έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Λαουτάρο και εκείνος σε κενό τέρμα έκανε το 1-0.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.