Η Ίντερ φιλοξενεί το βράδυ της Τρίτης την Μπαρτσελόνα, στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League και τα φώτα είναι στραμμένα στο Μιλάνο.

Η πρώτη «μάχη», στην Βαρκελώνη, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3 και τώρα είναι η ώρα της αλήθειας για την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι «νερατζούρι» έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα καθώς η ρεβάνς διεξάγεται στην έδρα τους, αλλά όταν μιλάει κάποιος για την Μπαρτσελόνα του Λαμίν Γιαμάλ, τίποτε δεν είναι απίθανο.

Ο νεαρός σούπερ σταρ των Καταλανών έκανε μυθικά «κόλπα» στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων και η άμυνα της ιταλικής ομάδας πέρασε ζόρικη βραδιά από τις εμπνεύσεις του 17χρονου άσου.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι ο τεχνικός της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι «σπάει το κεφάλι» του για να βρει τρόπο αντιμετώπισης του wonder Kid της Μπαρτσελόνα.

Η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello sport κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο σημερινό της φύλλο, στο πλάνο του Ιντζάγκι για την αντιμετώπιση του ακραίου επιθετικού της Μπάρτσα.

Η ιταλική εφημερίδα επισημαίνει ότι ο προπονητής των «νερατζούρι» έχει δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες στο σχέδιο εξουδετέρωσης του Γιαμάλ, καθώς είναι προφανές πως αν η ιταλική ομάδα βγάλει «εκτός» ματς τον 17χρονο εξτρέμ, θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου της.

«Ο Ιντζάγκι έχει πλάνο για ν΄αντιμετωπίσει τον Γιαμάλ» αναφέρει χαρακτηριστικά στην πρώτη της σελίδα η ιταλική εφημερίδα και προφανώς θα είναι διαφορετικό από αυτό που δοκίμασε την περασμένη εβδομάδα.

Η αλήθεια όμως είναι πως ο Γιαμάλ έκανε ότι ήθελε την άμυνα των «νερατζούρι» στο πρώτο παιχνίδι κι αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός της ομάδας του Μιλάνου θα πρέπει ν’ αλλάξει αρκετά πράγματα για να βρει λύσεις με το μαρκάρισμα του νεαρού σούπερ σταρ των Καταλανών.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία η δήλωση που έκανε πριν λίγες μέρες ο προπονητής της Ίντερ για τον άσο της Μπάρτσα, καθώς ο Ιντζάγκι τόνισε πως «παίκτες σαν τον Γιαμάλ βγαίνουν μια φορά τα πενήντα χρόνια».

Οι Ιταλοί προσπαθούν λοιπόν να βρουν τρόπους για να «κλειδώσουν» τον μικρό «μάγο» της Μπάρτσα αλλά απ’ την άλλη οι Καταλανοί ευελπιστούν ότι ο 17χρονος εξτρέμ θα καταφέρει να κάνει την διαφορά και στον δεύτερο ημιτελικό, χαρίζοντας την πρόκριση στους «μπλαουγκράνα».

Ο Γιαμάλ δεν είναι όμως ο μοναδικός «πονοκέφαλος» του Ιντζάγκι ενόψει του μεγάλου αυριανού αγώνα, καθώς ο προπονητής της Ίντερ περιμένει τα νέα για την κατάσταση του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο Αργεντίνος επιθετικός ταλαιπωρείται από τραυματισμό και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το παρών στον μεγάλο αγώνα με τους «μπλαουγκράνα».

Ο Ιντζάγκι τόνισε πως είναι αισιόδοξος για την συμμετοχή του Αργεντίνου στράικερ στο αυριανό παιχνίδι, επισημαίνοντας πως ο Λαουτάρο θα σφίξει τα «δόντια» και θα παίξει σ’ αυτό το μεγάλο ματς.