
Αθήνα: Προφυλακίστηκε ο άνδρας που αποπειράθηκε να βιάσει 22χρονη στη Σόλωνος
Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 36χρονος που προσπάθησε να βιάσει 22χρονη το βράδυ της Παρασκευής, στο κέντρο της Αθήνας, στην Σόλωνος
Προφυλακίστηκε ο 36χρόνος που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού 22χρονης στο κέντρο της Αθήνας.
Η 22χρονη έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού το βράδυ της Παρασκευής (26/4) σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στην Σόλωνος.
Η επίθεση στην Σόλωνος
Η 22χρονη δέχτηκε την επίθεση ενώ επέστρεφε στο σπίτι της, όταν ο 36χρονος σταμάτησε μπροστά από εκείνη και δύο φίλες της, την έπιασε από το χέρι, ρίχνοντάς την στο έδαφος και προσπαθούσε να της βγάλει τα ρούχα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο φίλες της προσπάθησαν να απομακρύνουν τον δράστη, αλλά δεν τα κατάφεραν, φωνάζοντας για βοήθεια από τους περαστικούς. Στο συμβάν παρενέβησαν δύο άτομα, ακινητοποιώντας τελικά τον 36χρονο.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, συλλαμβάνοντας τον δράστη. Αφού σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Σοκαριστική η κατάθεση του θύματος
Για τα όσα έζησε μίλησε στους αστυνομικούς η 22χρονη κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση.
«Με είχε κάτω, μου πάταγε το κεφάλι με το χέρι και με το άλλο προσπαθούσε να με γδύσει. Φώναζε ‘σεξ’» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα.
«Με πέταξε με δύναμη κάτω και πονούσα» σημείωσε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.
«Οι φίλες μου τον τραβούσαν να φύγει από πάνω μου. Εκείνος παραπάτησε και τότε άρπαξε από τα μαλλιά τη φίλη μου και την πέταξε κάτω» συμπλήρωσε η 22χρονη.
- «Mozzart Sport»: «Δεν συμφώνησαν οι ομάδες-μέτοχοι με την BC Partners – Αποσύρθηκε η πρόταση στη Euroleague»
- Eurovision 2025: Η ανάρτηση και το μήνυμα της Κλαυδίας λίγο πριν το μεγάλο τελικό
- Ρουμανία: Ο εθνικιστής υποψήφιος Σιμιόν έκλεισε τους λογαριασμούς του σε TikTok και Facebook πριν το δεύτερο γύρο των εκλογών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις