Ανδρουλάκης: Όραμα μας είναι μια δίκαιη και συμπεριληπτική κοινωνία
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, παραβρέθηκε το πρωί της Κυριακής στον 11ο φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Αυτιστικού Ατόμου «ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΕΛΠΙΔΑ».
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, παρευρέθηκε το πρωί της Κυριακής στον 11ο φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Αυτιστικού Ατόμου «ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΕΛΠΙΔΑ».
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1997 για την οικονομική ενίσχυση και ηθική συμπαράσταση των 50 περίπου αυτιστικών παιδιών του σχολείου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ που εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, παραβρέθηκε στον 11ο φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Αυτιστικού Ατόμου «ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΕΛΠΙΔΑ».
Ανδρουλάκης: Όραμα μας είναι μια δίκαιη και συμπεριληπτική κοινωνία
«Όραμα μας είναι μια δίκαιη και συμπεριληπτική κοινωνία. Μια κοινωνία που δίνει ελπίδα και προοπτική στα παιδιά με αυτισμό και τις οικογένειες τους. Δυστυχώς, η κυβέρνηση απαντάει με μπαλώματα σε πολύ μεγάλες προκλήσεις: Έλλειψη διαγνωστικών κέντρων, έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού που στηρίζει τα παιδιά στην καθημερινότητά τους και ένα συμπεριληπτικό σχολείο» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του.

«Όραμα μας είναι μια δίκαιη και συμπεριληπτική κοινωνία. Μια κοινωνία που δίνει ελπίδα και προοπτική στα παιδιά με αυτισμό και τις οικογένειες τους» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης
«Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να δημιουργήσουμε την κοινωνία της αλληλεγγύης στα πρότυπα και άλλων ευρωπαϊκών κρατών στηρίζοντας και τις οικογένειες και τα παιδιά στους τομείς της εκπαίδευσης, αλλά και της εργασιακής αποκατάστασης» πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
- Ο χάρτης του ΕΝΦΙΑ – Οι πλουσιότερες και οι φτωχότερες περιφέρειες
- Σήμερα η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας που βρέθηκε στην Πεύκη
- Συνταγή: Wrap με χαλούμι και χούμους
- Ο Τραμπ απειλεί «να εξαπολύσει την κόλαση» στο Ιράν που θωρακίζει το νησί Χαργκ – Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές
- «Αξιωματούχοι του Ιράν που διαπραγματεύονται φοβούνται να το πουν» λέει ο Τραμπ
- Γυμναστική: Το εμπόδιο που μας επηρεάζει όλους αλλά δεν το ξέρουμε
- Άστατος ο καιρός την Πέμπτη – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Γαλλία: Ποιοι κέρδισαν και ποιοι έχασαν στις κάλπες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442