Εμπαπέ: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη Ρεάλ χωρίς τον Βινίσιους»
Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε δηλώσεις του έβγαλε το καπέλο στον Βινίσιους, τονίζοντας την πολύ καλή τους συνεργασία, ενώ ανέφερε πως δεν μπορεί να φανταστεί τη Ρεάλ χωρίς εκείνον.
Ο Εμπαπέ κάνει μια πολύ καλή πρώτη σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία συνεργάζεται άψογα με τον Βινίσιους στην επίθεση της «Βασίλισσας». Ο Γάλλος σταρ των Μαδριλένων μάλιστα σε δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να σκεφτεί τη Ρεάλ χωρίς τον Βραζιλιάνο.
Οι δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ:
«Η σχέση που έχουμε είναι πολύ καλή με τον Βινίσιους. Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να θέλει να μιλήσει για εμάς γιατί είμαστε δύο διάσημοι παίκτες που μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, αλλά πάντα είχα την πρόθεση να παίξω παρέα με τον Βίνι.
Δεν μπορώ να φανταστώ τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον Βίνι και πάντα είχα στο μυαλό μου να παίξω μαζί του. Παίζουμε καλά. Μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο και γι’αυτό ο κόσμος περιμένει περισσότερα από εμάς και είναι φυσιολογικό, αλλά νομίζω ότι παίζουμε καλά μαζί».
Νέος εκτελεστής των πέναλτι στη Ρεάλ ο Εμπαπέ
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη χάσει πέντε πέναλτι αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου εναντίον της Βαλένθια (1-2) το Σάββατο, από τον Βινίσιους Τζούνιορ.
Ορισμένος από τον Κάρλο Αντσελότι στην αρχή της σεζόν ως εκτελεστής της «εσχάτης των ποινών», ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα χάσει αυτή την ευθύνη εναντίον της Άρσεναλ την Τρίτη (22:00), στον προημιτελικό πρώτο αγώνα του Champions League, αφού ο «Καρλίτο» αποφάσισε να την εμπιστευτεί στον Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με τη Marca.
Έως το τέλος της σεζόν; Πιθανώς. Στα μάτια του Ιταλού τεχνικού κανένας παίκτης στην ομάδα του δεν είναι ειδικός στην εκτέλεση και, αν ο Γάλλος επιθετικός αστοχήσει, όπως έχει κάνει ήδη δύο φορές μετά τη μεταγραφή του, ο Τζουντ Μπέλινγχαμ θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει στους επόμενους αγώνες.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.