
Νέο σοκ στη Μπάγερν: Εκτός για δύο μήνες ο Μουσιάλα
Ο σοβαρός τραυματισμός του Τζαμάλ Μουσιάλα έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των απουσιών της Μπάγερν Μονάχου, που βλέπει τη μία απώλεια μετά την άλλη να έρχονται στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.
Η ατυχία συνεχίζει να «χτυπά» την Μπάγερν Μονάχου, καθώς μετά τους Ντέιβις και Ουπαμεκανό, ακόμη ένας βασικός πυλώνας της ομάδας τίθεται νοκ-άουτ. Ο Τζαμάλ Μουσιάλα τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Άουσμπουργκ και, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η γερμανική ομάδα, υπέστη ρήξη μυϊκής δέσμης στον αριστερό μηρό.
Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης φτάνει τις 8 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός θα χάσει το υπόλοιπο της Bundesliga και πιθανότατα τους ημιτελικούς του Champions League, αν η Μπάγερν καταφέρει να προκριθεί. Η επιστροφή του ίσως καταστεί εφικτή μόνο σε περίπτωση συμμέτοχης των Βαυαρών στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η Μπάγερν καλείται να διαχειριστεί μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, με το βάθος του ρόστερ να δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε, λίγο πριν την τελική ευθεία των στόχων της σε Γερμανία και Ευρώπη.
Η ανάρτηση της Μπάγερν Μονάχου:
«Η ομάδα της Μπάγερν θα πρέπει να συνεχίσει χωρίς τον Τζαμάλ Μουσιάλα από εδώ και πέρα. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη μυϊκής δέσμης στον αριστερό μηρό. Καλή ανάρρωση, Τζαμάλ».
ℹ️ Der #FCBayern muss vorerst auf Jamal #Musiala verzichten.
Der 22-jährige Offensivspieler hat sich einen Muskelbündelriss im hinteren, linken Oberschenkel zugezogen.
Gute Besserung, Jamal! ?❤️?
? https://t.co/s1YCmwbS0C pic.twitter.com/qrpnngTieK— FC Bayern München (@FCBayern) April 5, 2025
- O Γκουαρδιόλα υποστηρίζει… Ελβετία στον τελικό του Μουντιάλ
- Πάρος: Οργή με βίντεο που δείχνει σερβιτόρο να γεμίζει ποτήρια πελατών μέσα στη θάλασσα
- Πέθανε η Νάκυ Αγάθου, μία από τις πρώτες παρουσιάστριες της ΕΡΤ
- Έτοιμος ο κορμός των μέτρων της ΔΕΘ – Τι ετοιμάζεται
- Νίκος Καρούζος: «Κι έτσι δεν έγινα δημοσιογράφος…»
- Γιώργος Παπανδρέου για τη δήλωση Σέρβας υπουργού για το Κόσοβο: Η εθνοκάθαρση δεν είναι πολιτική επιλογή





