Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα με έναν τραυματία.
Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σκρα και Δημοσθένους όταν συγκρούστηκαν ένα ΙΧ τύπο SUV με ένα μηχανάκι ντελίβερι.
Η σύγκρουση
Από τη σύγκρουση που ήταν αρκετά δυνατή τραυματίστηκε ο διανομέας ο οποίος βρέθηκε στο οδόστρωμα, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στο δίκυκλο αλλά και στο αυτοκίνητο.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο είναι γνωστός μπασκεμπολίστας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).