Νέα δεδομένα για τον Ντιαλό της Μονακό: «Βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις…»
Ο Άλφα Ντιαλό αποτελεί έναν από τους καλύτερους φόργουορντ της Euroleague, μένει ελεύθερος από τη Μονακό, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν νέα δεδομένα στην περίπτωση του.
Η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο Πριγκιπάτο για την 33η αγωνιστική της Euroleague, όμως την ίδια στιγμή υπάρχουν πολλά σενάρια και φήμες για το μέλλον του Άλφα Ντιαλό.
Ο 27χρονος φόργουορντ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες των Μονεγάσκων και φέτος, όμως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ήδη έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και ο Ολυμπιακός.
Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν στενά την περίπτωση του, όμως περιμένουν να δουν αν θα ανανεώσει με τη Μονακό. Εφόσον δεν γίνει αυτό τότε δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να κάνουν την κίνηση τους για τον παίκτη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.
Από εκεί και πέρα, δημοσίευμα από την Ιταλία φέρνει νέα δεδομένα στο τραπέζι για τον Ντιαλό και τονίζει ότι ο παίκτης είναι σε επαφές με τη Μονακό και φαίνεται πως και οι δύο θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Χωρίς όμως προς το παρόν να υπάρχει κάποια συμφωνία.
Τι λένε στην Ιταλία για τον Ντιαλό
«Ο Άλφα Ντιαλό βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μονακό. Και τα δύο μέρη θα ήθελαν να συνεχίσουν μαζί», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αντρέα Καλτσόνι.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντιαλό έχει παίξει φέτος σε 26 παιχνίδια της EuroLeague με τη φανέλα των Μονεγάσκων, μετρώντας κατά μέσο όρο 10,4 πόντους, 4,2 ριμπάουντ 1,9 ασίστ kai 1,2 κλεψίματα σε 26,0 λεπτά συμμετοχής ανά ματς, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί πρόσφατα και για τον Ολυμπιακό.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.