Φάμελλος για Δ. Μακεδονία: Ο Μητσοτάκης επιθεώρησε τον τόπο του εγκλήματος – Οι πολίτες του είπαν την αλήθεια
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος επισήμανε ότι «η Δυτική Μακεδονία δεν αντέχει άλλα ψέματα. Θέλει δουλειές και Δικαιοσύνη».
Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος.
Όπως είπε ο κ. Φάμελλος, ο πρωθυπουργός, «πήγε να επιθεωρήσει τον τόπο του εγκλήματος. Η βίαιη και χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίηση, που επέβαλε, διέλυσε την τοπική κοινωνία και οικονομία της Δυτικής Μακεδονίας».
Παράλληλα τόνισε πως «όταν οι πολίτες τόλμησαν σήμερα να του πουν την αλήθεια, απάντησε με αυταρχισμό, χημικά και αστυνομική καταστολή!». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε ότι «η Δυτική Μακεδονία δεν αντέχει άλλα ψέματα. Θέλει δουλειές και Δικαιοσύνη».
Όσα ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος σε ανάρτηση στο Χ:
«Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Κοζάνη, έναν τόπο που η κυβέρνησή του καταδίκασε στην ανεργία, την ερημοποίηση και τη φτώχεια.
Πήγε να επιθεωρήσει τον τόπο του εγκλήματος. Η βίαιη και χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίηση, που επέβαλε, διέλυσε την τοπική κοινωνία και οικονομία της Δυτικής Μακεδονίας.
Όσα ωραία λόγια και να πει, οι κάτοικοι που απέμειναν βλέπουν μόνο λουκέτα, αποβιομηχάνιση και μαζική ανεργία. Γιατί δυστυχώς οι νέοι και οι νέες φεύγουν.
H χώρα είναι ενεργειακά ανασφαλής και πρωταθλήτρια ακρίβειας στο ρεύμα. Για να θησαυρίζουν λίγοι …και με την απολιγνιτοποίηση.
Όλα λάθος!
Και όταν οι πολίτες τόλμησαν σήμερα να του πουν την αλήθεια, απάντησε με αυταρχισμό, χημικά και αστυνομική καταστολή!
Η Δυτική Μακεδονία δεν αντέχει άλλα ψέματα. Θέλει δουλειές και Δικαιοσύνη.
Θέλει δίκαιη μετάβαση και μία κοινωνία με αξιοπρέπεια.
Για να έχει ξανά προοπτική πρέπει να φύγει το συντομότερο αυτή η κυβέρνηση που αφήνει πίσω της συντρίμμια».
Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Κοζάνη, έναν τόπο που η κυβέρνησή του καταδίκασε στην ανεργία, την ερημοποίηση και τη φτώχεια.
Πήγε να επιθεωρήσει τον τόπο του εγκλήματος. Η βίαιη και χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίηση, που επέβαλε, διέλυσε την τοπική κοινωνία και οικονομία…
— Socratis Famellos (@SFamellos) April 3, 2025
- Β. Κικίλιας: «Η πόλη της Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει ισχυρή θαλάσσια πύλη της Β. Ελλάδας και της ΝΑ Ευρώπης»
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκας του αδελφού του
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442