«Δεν θα γίνουμε ποτέ φίλοι»: Η μοναδική selfie που έχει μετανιώσει ο Κρις Χέμσγουορθ
Ο 41χρονος σούπερ ήρωας της Marvel, Κρις Χέμσγουορθ μετάνιωσε για αυτή τη selfie τη στιγμή που έκανε το «κλικ» στο κινητό του και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το παραδεχτεί.
Τι κι αν δεν έχει λάβει ποτέ κάποια υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ στην καριέρα του – έως τώρα, τουλάχιστον; Ο Κρις Χέμσγουορθ, εδώ και χρόνια, είναι σταθερός καλεσμένος της μεγαλύτερης γιορτής του κινηματογράφου, καθώς είναι ένα από τα πιο δυνατά και εμπορικά «χαρτιά» του Χόλιγουντ.
Κάπως έτσι, το 2024 βρέθηκε στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες για τη μεγάλη βραδιά, μαζί με τη γυναίκα του Έλσα Πατάκι. Και μπορεί να πέρασε πολύ ωραία, ωστόσο έχει μετανιώσει για μια στιγμή από τη συγκεκριμένη τελετή: τη selfie που έβγαλε με την Μπίλι Άιλις.

Η selfie που έχει μετανιώσει.
Ο 41χρονος «Thor» ήταν καλεσμένος στο The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ και παίζοντας το παιχνίδι «Questionert», έκανε την αποκάλυψη.
«Δεν θα είμαστε ποτέ φίλοι» είπε ο Κρις Χέμσγουορθ και συμπλήρωσε: «Εννοώ δεν θα γίνουμε ποτέ κολλητοί». Μάλιστα, όπως τόνισε, είχε μετανιώσει για αυτό από τη στιγμή που είπε το «ναι».
«Αρχικά είπα ότι θα ήταν ωραία, γιατί τα παιδιά μου θα την λάτρευαν τη φωτογραφία. Ωστόσο, αμέσως μετά σκέφτηκα “όχι, μην το κάνεις αυτό, μην το κάνεις”» πρόσθεσε. Τελικά, το έκανε.
View this post on Instagram
Πάντως, η Μπίλι Άιλις δεν θα πρέπει να πάρει προσωπικά τα λόγια του γνωστού ηθοποιού. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός μετανιώνει για αυτές. Όπως είχε πει στο E! News, στο Met Gala του 2024 είχε βγάλει τόσες πολλές που δεν το θυμόταν.
«Κοιτούσα το κινητό μου και ήταν γεμάτο selfies. “Πότε την έβγαλα αυτή; Ας τη διαγράψω”» είχε δηλώσει τότε.
- Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]
- Στράτος Φαναράς: Δεν υπάρχουν κρυφές δημοσκοπήσεις, υπάρχουν δημοσκοπήσεις που δεν δημοσιεύονται
- «Κοινωνία Ώρα MEGA»: Σταθερό ραντεβού με την ενημέρωση και το καλοκαίρι
- Διευκόλυνση πρόσβασης σε παραλίες για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες από τον Δήμο Παγγαίου
- Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin το 2010
- ΕΛΑΣ: Ο Αδωνισμός, είναι η πολιτική φιλοσοφία Μητσοτάκη και το τελευταίο καταφύγιό του
- Ποιος είναι ο φορ που θέλει η Λιόν για τη θέση του Γιάρεμτσουκ (vid)
- Παναγιώτης Νέστορας: «Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο μίσος, ποιοι είναι πίσω από τους εκτελεστές»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


























![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442