Σε μία επίθεση του «τριφυλλιού» και στην προσπάθειά του να σκοράρει, ο έμπειρος φόργουορντ γύρισε με πολύ άσχημο τρόπο τον αστράγαλό του και μάλιστα δεν μπορούσε να περπατήσει μετά. Σηκώθηκε με μεγάλη δυσκολία και έφυγε υποβασταζόμενος με τη βοήθεια των συμπαικτών του από το παρκέ κατευθείαν για τα αποδυτήρια.
Ο Παπαπέτρου αγωνίστηκε 11’10” στο ματς της 30ής αγωνιστικής, έχοντας 5 πόντους με 2/3 δίποντα, 1/1 βολή.
Πρόβλημα και με Οσμάν
Ο Τσέντι Όσμαν γύρισε τον αστράγαλό του σε επίθεση του «τριφυλλιού» στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης (6:30 πριν τη λήξη του δεκαλέπτου), με τον ίδιο να κάνει μορφασμούς και μετά από λίγη ώρα να γίνεται αλλαγή κουτσαίνοντας.
Έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια ο Τούρκος φόργουορντ και πλέον μένει να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που έχει αποκομίσει. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα αργότερα η «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε πως ο Όσμαν γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο.
Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού θα υποβληθούν τις επόμενες ώρες στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να φανεί το μέγεθος των τραυματισμών τους και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνουν εκτός δράσης.
Υπενθυμίζουμε ότι στα… πιτς βρίσκονται επίσης οι Ματίας Λεσόρ και Ομέρ Γιούρτσεβεν, με τον δεύτερο πάντως να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.