Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

Μισώ τα χρήματα: Η Τίνα Φέι «δικάζει» τους πλούσιους – έστω κι αν η αξία της αγγίζει τα 75 εκατ. δολάρια

Μισώ τα χρήματα: Η Τίνα Φέι «δικάζει» τους πλούσιους – έστω κι αν η αξία της αγγίζει τα 75 εκατ. δολάρια

Η γνωστή κωμικός, σεναριογράφος και παραγωγός Τίνα Φέι δήλωσε πως δεν της αρέσουν τα χρήματα, όπως και οι πλούσιοι που προσπαθούν συνεχώς να μεγαλώσουν την περιουσία τους.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Εδώ και περίπου δύο δεκαετίες είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του Χόλιγουντ, έχοντας γράψει και πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες της μικρής και μεγάλης οθόνης. Η Τίνα Φέι, γνωστή για το καυστικό της χιούμορ, έχει δει τις μετοχές της στον χώρο του θεάματος να απογειώνονται χρόνο με τον χρόνο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν τα πάει καλά με το χρήμα. Όχι ότι δεν έχει, καθώς σύμφωνα με το Celebrity Net Worth η αξία της αγγίζει αυτή τη στιγμή τα 75 εκατ. δολάρια, αλλά δεν το συμπαθεί. Για την ακρίβεια το μισεί.

Αυτό τουλάχιστον είπε στο podcast της κολλητής της και επί χρόνια συνεργάτιδά της Έιμι Πόλερ, εκφράζοντας παράλληλη και την αντίθεσή της με τους πλούσιους που προσπαθούν συνεχώς να μεγαλώσουν την περιουσία τους.

View this post on Instagram

A post shared by Live Nation Comedy (@livenationcomedy)

«Έχω πρόβλημα με τους πλούσιους που κάνουν παράλληλα επαγγελματικά projects μόνο και μόνο για να βγάλουν ακόμα περισσότερα χρήματα» είπε η Τίνα Φέι, «δείχνοντας» ουσιαστικά τους διάσημους που κυκλοφορούν σειρές ρούχων και καλλυντικών.

«Έχεις ήδη 200 εκατομμύρια, άρα τότε θα σε κρίνω» συμπλήρωσε, έστω κι αν η Έιμι Πόλερ την προέτρεψε να μάθει από την Gen Z που δεν κρίνει και κατά τη γνώμη της θα έπρεπε η Τίνα Φέι να κυκλοφορήσει μια δική σειρά γυαλιών.

Και ενώ προσπαθούσε να εξηγήσει γιατί δεν θα έκανε σειρά γυαλιών, η Πόλερ την ρώτησε: «Μισείς τα χρήματα;».

«Κάπως τα μισώ» απάντησε η Τίνα Φέι και συνέχισε: «Πιστεύω ότι είμαι απαίσια με τα χρήματα. Όχι ότι σπαταλάω, αλλά δεν με ενθουσιάζουν. Θέλω να έχω τόσα ώστε να νιώθω ασφάλεια και να ζω».

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026
Cookies