Η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Europa League (22:00), με τον Κιέτιλ Κνούτσεν να παρατάσσει την ομάδα του με 4-3-3.
Μπροστά από την εστία θα είναι Χάικιν, με τους Μπιόρκαν, Γκούντερσεν, Μπιόρτουφτ και Σγιόβολντ στην τετράδα της άμυνας. Οι Μπεργκ, Μπρούνσταντ Φεντ και Εβτζεν θα είναι στην τριάδα των χαφ, με τους Χάουγκε και Μπλόμπεργκ στα δύο άκρα και τον Χογκ στην κορυφή της επίθεσης.
Συνοπτικά η 11άδα της Μπόντο Γκλιμτ: Χάικιν, Μπιόρκαν, Γκούντερσεν, Μπιόρτουφτ, Σγιόβολντ, Μπεργκ, Μπρούνσταντ Φεντ, Εβτζεν, Χάουγκε, Χογκ, Μπλόμπεργκ
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30