Κυριακή 23 Μαρτίου 2025
weather-icon 21o
Δωσ’ του άλλη μια ευκαιρία: Ο Μπεν Άφλεκ θέλει μια ακόμα προσπάθεια με την Τζένιφερ Γκάρνερ

Δωσ’ του άλλη μια ευκαιρία: Ο Μπεν Άφλεκ θέλει μια ακόμα προσπάθεια με την Τζένιφερ Γκάρνερ

Λίγους μήνες μετά το τέλος του γάμου του με την JLo, ο σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε μια ακόμα ευκαιρία με την πρώην του Τζένιφερ Γκάρνερ «αρκεί η στιγμή να είναι κατάλληλη».

Όταν τον περασμένο Αύγουστο η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθετε αίτηση διαζυγίου και έριχνε τους τίτλους τέλους στον γάμο τους με τον Μπεν Άφλεκ, όλοι ήξεραν ότι θα πηγαίναμε σε ένα νέο δράμα και σήριαλ αλά Χόλιγουντ. Ωστόσο, τότε, κανείς δεν είχε σκεφτεί πόσο πιο περίεργος θα γινόταν αυτός ο χωρισμός στην πορεία.

Μετά από περίπου έξι μήνες, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο 52χρονος σταρ του Χόλιγουντ και η JLo να τα βρουν ξανά. Όλα τα άλλα είναι στον αέρα – και όταν λέμε «όλα τα άλλα» φυσικά και αναφερόμαστε στη σχέση του με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Από το ξεκίνημα του χωρισμού του Μπεν Άφλεκ, η γνωστή ηθοποιός είχε πολύ ενεργό ρόλο ανάμεσα στο ζευγάρι, ως «σύμβουλος» σε μια προσπάθεια να σώσει τον γάμο του πρώην συζύγου της. Ο γάμος δεν σώθηκε, ωστόσο σε αυτή την περίοδο ο Άφλεκ και η Γκάρνερ ήρθαν πολύ κοντά. Τόσο, που πολλοί πιστεύουν ότι βρίσκονται μια ανάσα να τα βρουν ξανά.

Οι δύο σταρ της μεγάλης οθόνης ήταν παντρεμένοι για μια δεκαετία από το 2005 και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο, ωστόσο η σχέση τους είναι πάρα πολύ καλή. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός τους «έπιασε» σε πολύ στενές στιγμές κατά την διάρκεια των 13ων γενεθλίων του Σάμιουελ.  Και όπως ήταν αναμενόμενο οι φήμες φούντωσαν.

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Μια πηγή από το περιβάλλον του Άφλεκ είπε στην Page Six ότι «ο Μπεν θα ήθελε μια ακόμα ευκαιρία με την Τζεν, αρκεί η στιγμή να είναι κατάλληλη». Και, πως, γνωρίζει ότι τώρα δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, καθώς ολοκληρώνεται το διαζύγιό του με την Λόπεζ, έχει πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ σέβεται τη σχέση της.

Από την άλλη άνθρωπος κοντά στην Τζένιφερ Γκάρνερ ξεκαθάρισε ότι η σταρ της μεγάλης οθόνης δεν σκέφτεται μια επανασύνδεση με τον Άφλεκ. «Έχουν πολύ καλή σχέση και φανταστική συνεπιμέλεια των παιδιών τους, αλλά μέχρι εκεί. Είναι χαρούμενη με τον Τζον».

Όσο για τον Τζον Μίλερ, ο οποίος έχει σχέση με την Γκάρνερ από το 2018, μόνο χαρούμενος δεν θα ήταν βλέποντας τις φωτογραφίες από τα γενέθλια του Σάμιουελ. Άλλωστε ουκ ολίγες φορές άνθρωποι κοντά στην επιχειρηματία έχουν τονίσει ότι σέβεται την καλή σχέση που έχει το πρώην ζευγάρι, αλλά δυσκολεύεται που ο Μπεν Άφλεκ είναι τόσο μέσα στη ζωή της Τζεν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 23 Μαρτίου 2025
Απόρρητο