Χοκς – Μπακς 121-127: Πέρασαν από την Ατλάντα με «τριπλό» Γιάννη
Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να περάσουν από την έδρα των Ατλάντα Χοκς με 127-121 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που πραγματοποίησε triple-double.
Την όγδοη νίκη τους στα τελευταία δέκα παιχνίδια πανηγυρίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς που πέρασαν από την έδρα των Ατλάντα Χοκς επικρατώντας με 127-121, σε ακόμη μία μεγάλη παράσταση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ολοκλήρωσε τον αγώνα με triple-double.
Ο «Greek Freak» ήταν εντυπωσιακός και πρωταγωνιστής για τα «ελάφια» καταγράφοντας στην στατιστική του 26 πόντους μαζί με 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς σε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα και την τέταρτη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 35-25.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ για τους φιλοξενούμενους έχοντας 23 πόντους, ενώ ο Κάιλ Κούζμα πρόσθεσε άλλους 23. Από την άλλη πλευρά, ο Τρέι Γιανγκ σταμάτησε στους 28 πόντους μαζί με 13 ασίστ, έχοντας τη βοήθεια του Κάριλ ΛεΒέρτ με 21.
Πώς πήγε το παιχνίδι των Χοκς με τους Μπακς
Το παιχνίδι ξεκίνησε με το προβάδισμα να αλλάζει χέρια αρκετές φορές πριν οι Μπακς χτίσουν μια μικρή διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ωστόσο οι Χοκς ανέτρεψαν το σκηνικό και πήραν τα ηνία του αγώνα. Παρόλα αυτά οι δύο ομάδες έκλεισαν το πρώτο μέρος στο ισόπαλο 66-66.
Στην τρίτη περίοδο τα «ελάφια» είχαν ξανά το προβάδισμα, αλλά τα «γεράκια» ήταν εκείνα που μπήκαν στο τελευταίο δωδεκάλεπτο όντας μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, εκεί οι Μπακς ήταν ασταμάτητοι, πέρασαν μπροστά από τα μέσα της περιόδου και εν τέλει έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα με το 127-121.
Τα δωδεκάλεπτα: 33-37, 66-66, 95-92, 121-127
ΧΟΚΣ (Ιγκόρ Κοκόσκοφ): Ρισασέ 7 (1/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Γκουέγιε 15 (4/6 τρίποντα), Οκόνγκου 6 (9 ριμπάουντ), Ντάνιελς 16 (2/4 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 λάθη), Γιανγκ 28 (1/6 τρίποντα, 13 ασίστ, 4 λάθη), ΛεΒερτ 21 (2/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Καπέλα 8 (8 ριμπάουντ), Νιανγκ 8 (2/8 τρίποντα), Μαν 12 (4/6 τρίποντα)
ΜΠΑΚΣ (Ντοκ Ρίβερς): Κούζμα 16 (1/2 τρίποντα, 10 ριμπάουντ), Αντετοκούνμπο 26 (11 ριμπάουντ, 10 ασίστ), Λόπεζ 13 (1/5 τρίποντα, 13 ριμπάουντ), Πρινς 8 (2/5 τρίποντα), Λίλαρντ 23 (2/10 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Γκριν 8 (2/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Τρεντ 15 (2/6 τρίποντα), Σιμς 2, Πόρτερ 15 (1)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει σε τρία ματς του Μουντιάλ
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442