Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Γερμανός διαιτητής, Σβεν Γιαμπλόνσκι, θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή (2/3, 20:30).
Ο Γιαμπλόνσκι είναι πρώτης κατηγορίας της UEFA, ενώ είχε διευθύνει το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-3 τον περασμένο Νοέμβριο. Βοηθοί του θα είναι οι Λάσε Κοσλόβσκι και Μπάιτινγκερ, ενώ στο VAR θα είναι ο Χανσλμπάουερ με βοηθό τον Πολυχρόνη. Παρατηρητής στον αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας θα είναι ο Στεφάν Λανουά.
Στο ΟΑΚΑ και το Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός διαιτητής ορίστηκε ο Βεργέτης με τον Ζαμπαλά στο VAR, ενώ στο ΠΑΟΚ-Αστέρας στην Τούμπα θα σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος με VAR τον Τζήλο.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και έκανε μεγάλο πρώτο βήμα πρόκρισης στους «8» του EHF European Cup, νικώντας τη ΒΚ-46 με σκορ 39-30 στην Ηλιούπολη.
LIVE: Βόλος – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βόλος – Άρης για την 21η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.