Με Στρακόσα η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό
Η ΑΕΚ υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Θωμά Στρακόσα στο επερχόμενο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό
Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το αυριανό (26/2, 20:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η «Ένωση» θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του ΟΑΚΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει ένα καλό νέο εν όψει του αγώνα με τους Κυπελλούχους Ευρώπης.
Ο Θωμάς Στρακόσα προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (24/2) και τέθηκε στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Τις τελευταίες ημέρες ο 30χρονος διεθνής τερματοφύλακας ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, γι’ αυτό δεν ακολούθησε την αποστολή της «Ένωσης στην Τρίπολη». Στο παιχνίδι με τον Αστέρα είχε προαποφασιστεί να αγωνιστεί ο Μπρινιόλι, αλλά αν δεν ήταν διαθέσιμος ο Στρακόσα για το αυριανό ματς, το πρόβλημα θα ήταν μεγάλο.
Γιατί αυτό; Διότι ο Ιταλός γκολκίπερ είναι τιμωρημένος στο Κύπελλο Ελλάδος και δεν μπορεί να παίξει αύριο.
Άρα η ΑΕΚ θα αναγκαζόταν να αγωνιστεί με τον νεαρό Γιώργο Θεοχάρη. Ωστόσο, ο Θωμάς Στρακόσα είναι έτοιμος και επομένως ο Αλμέιδα έχει πλέον έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο.
- Ανδρουλάκης: Δουλειά, όχι επικοινωνία, για να γίνουμε κυβέρνηση – Στις 27-29 Μαρτίου το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Ζάκυνθος: 14χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο με πιστόλι
- Μακρόν: «Προτιμάμε τον σεβασμό από τους νταήδες» – Η Ευρώπη να εξετάσει τη χρήση του «εμπορικού μπαζούκα»
- Στο «σημείο μηδέν» ξανά οι έρευνες για την Λόρα – Τι αναζητούν οι αστυνομικοί
- LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ
- Περισσότερες απορίες, παρά απαντήσεις από την ΑΑΔΕ για την παραίτηση των ελεγκτών του ΟΠΕΚΕΠΕ



