Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί κοντά στα ΚΤΕΛ – Ένας σοβαρά τραυματίας
Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε κοντά στον σταθμό των ΚΤΕΛ στη Δυτική Θεσσαλονίκη
Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στο σταθμό των ΚΤΕΛ στη Δυτική Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά δύο ανδρών που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο.
Ειδικότερα άτομα που επέβαιναν σε ένα μαύρο SUV πυροβόλησαν λίγο μετά τις 13:00 κατά του ΙΧ οχήματος στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο δράστης πυροβόλησε μία φορά από απόσταση ενώ στη συνέχεια πλησίασε το ΙΧ και πυροβόλησε για δεύτερη φορά.
Οι επιβάτες του οχήματος που δέχτηκαν τα πυρά είναι τουρκικής καταγωγής και ο σοβαρά τραυματίας είναι ο συνοδηγός. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά φαίνεται πως είναι εκτός κινδύνου.
Άγνωστοι οι δράστες
Στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούν τους δράστες.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]
- Νάπολι – Γιουβέντους 2-1: Ο Χόιλουντ έστειλε τους «παρτενοπέι» στην κορυφή

