
Τα βλέμματα της Euroleague, ο Ολυμπιακός και το buy out – Νέα σενάρια για τον Σέιμπεν Λι
Τα βλέμματα της Euroleague μαζεύει πάνω του ο Σέιμπεν Λι – Τι ισχύει με το συμβόλαιό του και τον Ολυμπιακό που… ψάχνεται
Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει πως ο Σέιμπεν Λι της Μανίσασπορ, που αγωνίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, απασχολεί αρκετές ομάδες της Euroleague. Μάλιστα, ανάμεσά τους είναι και ο Ολυμπιακός όπως έλεγαν χτες στο Ισραήλ.
«Ο Σέιμπεν Λι είναι ένα δυνατό όνομα για τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής αγοράς στην EuroLeague. Πολλές ομάδες ασχολούνται μαζί του. Η Μανίσα ζητά ένα σημαντικό buyout», ανέφερε ο Ματέο Αντρεάνι, σχετικά με το ενδιαφέρον για τον 25χρονο άσο.
Το ποστάρισμα του Αντρεάνι για τον Σέιμπεν Λι
Saben Lee is a strong name for the last days of EuroLeague market.
Several clubs on him.
Manisa is asking for an important buyout.#EuroLeague #Transfers pic.twitter.com/buT3QxOowV
— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) February 23, 2025
Ο Σέιμπεν Λι είναι combo γκαρντ και έπαιξε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον Οκτώβριο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, λαμβάνοντας μέρος σε 8 αναμετρήσεις στην Euroleague, με μέσο όρο 12,0 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 19,3 λεπτά συμμετοχής. Παράλληλα, έχει πάνω από 300 ματς στο NBA και πρόκειται για έναν παίκτη που έχει το σκοράρισμα, ενώ μπορεί και να δημιουργήσει, αλλά και να πάει στο ένας με έναν.
Ο Σέιμπεν Λι εν δράσει

Να σημειωθεί πως, οι Πειραιώτες διέψευσαν ότι ψάχνουν παίκτη στην αγορά πριν από μερικές μέρες, μετά και τα πρώτα δημοσιεύματα ότι ψάχνει στην αγορά να αντικαταστήσει τον τραυματία Τόμας Γουόκαπ.
- Παναθηναϊκός: Δεν παίζει ούτε στο Game 2 των τελικών ο Σλούκας
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τη στιγμή που αυτοκίνητο εισβάλλει σε παντοπωλείο
- Μητσοτάκης για εθελοντική στράτευση γυναικών: Είναι πλέον υπόθεση και των δύο φύλων
- Κατασκευή 11 νέων διαβάσεων σε σχολεία του Δήμου Έδεσσας
- Έρχεται μίνι ανασχηματισμός στα τέλη της επόμενης εβδομάδας
- Φυτεύσεις ποσειδωνίας στο μεγαλύτερο θαλάσσιο λιβάδι της Ανατολικής Μεσογείου


