Δαφνί: Παραμένει εξαφανισμένος ο 47χρονος δολοφόνος – Ήταν στο ΨΝΑ για άλλη δολοφονία
Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον 47χρονο που έσφαξε μια 43χρονη τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Ένα ανθρωποκυνηγητό μέσα και έξω από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν 47χρονο τρόφιμο του νοσοκομείου, ο οποίος λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα έσφαξε με ένα κομμάτι γυαλιού μια 44χρονη που είχε εισαχθεί για νοσηλεία μόλις μια ημέρα πριν.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές μιλώντας στο in, στους αστυνομικούς που αναζητούν τον 47χρονο έχουν δοθεί εντολές να είναι αρκετά προσεκτικοί και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν.
Νοσηλευόταν για άλλη δολοφονία
Ωστόσο, σοκάρει το γεγονός ότι ο δράστης της φρικτής δολοφονίας νοσηλευόταν στο ΨΝΑ από τον Νοέμβριο του 2024, καθώς του είχε αναγνωριστεί από το δικαστήριο το ακαταλόγιστο σε άλλη δολοφονία που είχε πραγματοποιήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος είχε σκοτώσει μία 65χρονη γυναίκα στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Κέρκυρας, πάλι με αιχμηρό αντικείμενο.
Όμως το δικαστήριο του απέδωσε το ακαταλόγιστο για τις πράξεις του, και έτσι διατάχθηκε ο εγκλεισμός του στο Δαφνί.
«Νόμιζε ότι ήταν η ίδια»
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος ο τρόφιμος του ΨΝΑ, νόμιζε ότι η γυναίκα στην οποία είχε επιτεθεί το 2023.
«Νόμιζε ότι ήταν η ίδια γυναίκα που είχε σκοτώσει στην Κέρκυρα» σημείωσε ο κ. Γιαννάκος μιλώντας στο Action24.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, τόνισε ότι δεν γίνεται να βρίσκονται στο ίδιο κέντρο άνθρωποι που έχουν επιδείξει εγκληματική συμπεριφορά με τρόφιμους που νοσηλεύονται. «Πρέπει να φτιαχτεί ειδικό παράρτημα για αυτούς τους ανθρώπους» υπογράμμισε.
- Ruvan Wijesooriya & Nick Zinner: Η underground σκηνή της Νέας Υόρκης παίρνει σάρκα και οστά στην Αθήνα
- Νέο τηλεσκόπιο γυρίζει την «μεγαλύτερη κοσμική ταινία όλων των εποχών»
- Ιράν: Θα υπάρξει άμεση απάντηση σε κάθε απειλή – Επικαλείται τη δέσμευση των ΗΠΑ να συγκρατήσουν το Ισραήλ
- Σκας από τη ζέστη; Σε νιώθουμε!
- Πετράλωνα: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η διαχείριση του σοκ των κατοίκων» αποκαλύπτει διασώστης του Ερυθρού Σταυρού
- Προδότες και φουστανελοφόροι
- Η Παπαστράτος επενδύει στη νέα γενιά επαγγελματιών με το FutuReady Internship Program
- Η Πλευρίτου συνεχίζει στον Ολυμπιακό για 16η χρονιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)






































![Το φαινόμενο candilazo που «έβαψε» κόκκινο τον ουρανό του Καράκας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-01T061443Z_826673436_RC2T4MA6UXNN_RTRMADP_3_VENEZUELA-QUAKE-SKY-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442