Φάμελλος: Διαψεύδει τον εαυτό του ο κ. Μητσοτάκης
«Ο απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός σπέρνει νέο διχασμό και κατηγορεί τα συλλαλητήρια - Να είμαστε περισσότεροι και περισσότερες στα συλλαλητήρια της 28ης Φεβρουαρίου» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό για τα όσα υποστήριξε σχετικά με την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Φάμελλος.
«Ο απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός, ενώ άλλα έλεγε πριν 10 ημέρες σε τηλεοπτική συνέντευξη, τώρα – με την ασφάλεια μιας γραπτής συνέντευξης – ψεύδεται και διαψεύδει τον εαυτό του, επιστρέφοντας στο αρχικό του αφήγημα» σημείωσε ο κ. Φάμελλος, που τόνισε ότι ο πρωθυπουργός όταν αναφέρεται στο έγκλημα των Τεμπών μιλάει ξανά «για θεωρίες συνωμοσίας και εργαλειοποίηση του δράματος».
«Ο υπεύθυνος της συγκάλυψης μιλάει για κομματική υστεροβουλία και προσωπική προβολή, επιτιθέμενος στην αντιπολίτευση, στον σύλλογο θυμάτων, στους γονείς και στους συγγενείς των θυμάτων, στη νεολαία και στην κοινωνία συνολικά» σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, κλιμακώνοντας τα πυρά εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης.
«Σπέρνει νέο διχασμό ο κ. Μητσοτάκης»
«Τώρα το μπάζωμα είναι ”απεχθής όρος”, όταν πριν 10 ημέρες έλεγε ότι ”έγινε για καλό σκοπό”» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Σχολιάζοντας τους κυβερνητικούς χειρισμούς, ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «σπέρνει νέο διχασμό και κατηγορεί τα συλλαλητήρια για ”άναρθρες κραυγές χωρίς προοπτική”, όταν το καθολικό αίτημα είναι για Δικαιοσύνη, που αυτός δεν εγγυάται».
«Και αυτό είναι το καλύτερο επιχείρημα για να είμαστε περισσότεροι και περισσότερες στα συλλαλητήρια της 28ης Φεβρουαρίου» συμπλήρωσε, κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο για μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις.
«Δεν πρέπει να περιμένουμε άλλο. Εδώ και τώρα υποβολή πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης της ΝΔ και ενός επικίνδυνου πρωθυπουργού» κατέληξε ο κ. Φάμελλος.
- OECD: Greek Inflation to Hit 4.2%, Growth Cut to 1.9%
- Ανδρουλάκης: Ισχυρή ναυτιλία σημαίνει ισχυρή παρουσία της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο
- Απρόσμενος επισκέπτης στα Γρεβενά: Ένα αξιολάτρευτο αρκουδάκι έκοβε βόλτες στις αυλές των σπιτιών [βίντεο]
- Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Ζούμπκοφ έως το 2030 (pic)
- Ο Τραμπ ανακοινώνει ξανά δασμούς σε 60 χώρες – Επικαλείται ως επιχείρημα την… καταναγκαστική εργασία
- Η AEGEAN επενδύει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον
- Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία 5 ημερών στο Ασκληπιείο της Βούλας
- Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)





























![Απρόσμενος επισκέπτης στα Γρεβενά: Ένα αξιολάτρευτο αρκουδάκι έκοβε βόλτες στις αυλές των σπιτιών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_72363f72363f7236-315x220.png)



![Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_eymhixeymhixeymh-315x220.png)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442