Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων – Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Οι αγρότες του μπλόκου στον Ε-65 ζητούν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Τετάρτη αναμένεται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρεθεί και ο πρωθυπουργός.
Οι αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων και την παραμονή τους στο μπλόκο του Ε-65.
Η απόφαση ελήφθη μετά και τη χθεσινή σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα με κυβερνητικό κλιμάκιο κατά τη διάρκεια της οποίας, όπως επισημαίνουν, δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα τους.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Το μόνο που χαρακτηρίστηκε ως θετικό αποτέλεσμα, “κάτω από την πίεση του αγώνα”, όπως είπαν, είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει το όριο των 100 εκατ. ευρώ για το αγροτικό πετρέλαιο, αλλά και ο επαναπροσδιορισμός του τρόπου επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.
Οι αγρότες του μπλόκου στον Ε-65 ζητούν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Τετάρτη αναμένεται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρεθεί και ο πρωθυπουργός.
- Κύπρος: Ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου
- Τσουκαλάς: Η διαφθορά είναι ένας φόρος που έχει επιβάλει στην κοινωνία ο Μητσοτάκης για να κερδίζουν οι κολλητοί
- Φωτιά έξω από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ηχησε το 112
- Φωτιά στο Ηράκλειο: Ήχησε το 112 για εκκένωση Μελιδοχωρίου και Βοριά
- Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια – Μία νεκρή και ένας τραυματίας
- Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στο Μουντιάλ… περπατώντας (vids, pics)
- Μουντιάλ 2026: Τομ Κρουζ, Μαντόνα και IShowSpeed σφυρίζουν λήξη στο Super Bowl της FIFA
- Live: Η Παιδεία Αλλάζει (σ)την Ελλάδα: Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442