Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ (20:15) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με φόντο την πρόκρισή του στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν συνεχόμενες μέρες, αναφέροντας ότι νιώθουν σαν παιδιά.
Οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς:
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δίνει δεύτερο αγώνα σε 24 ώρες και τι πρέπει να κάνει: «Ίδια ρουτίνα και αύριο (σ.σ. σήμερα). Πρέπει να σηκωθούμε και να ετοιμάσουμε τους εαυτούς μας να παίξουμε έναν ακόμα αγώνα. Αυτό είναι το διασκεδαστικό κομμάτι του να είσαι σε ένα τέτοιο τουρνουά. Μας γυρίζει πίσω, όταν ήμασταν παιδιά, που παίζαμε όλη μέρα. Είναι κάτι που το σκέφτεται ο κόσμος και λέει «ω πρέπει να είναι δύσκολο». Είναι διασκεδαστικό, παίζουμε μπάσκετ κάθε μέρα».
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που έρχεται μία εβδομάδα μετά την συνάντηση των δύο ομάδων για την Stoiximan GBL: «Παίξαμε εναντίον τους πριν από λιγότερο από μία βδομάδα. Λίγο – πολύ θα έχουμε το ίδιο πλάνο αγώνα. Κάναμε καλή δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο εναντίον τους στο τελευταίο ματς. Θα δούμε το βίντεο, θα μάθουμε από αυτό. Προχωράμε, έχουμε αγώνα».
Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το ματς στο τρίτο σετ (5-4), αλλά δέχθηκε μπρέικ από τον Ρουντ, που έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί με 7-3 έκανε πήρε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στους «8» της Μαδρίτης.
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»