Κέρκυρα: Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης – Τις είχαν πάρει 1.500 ευρώ
Για την υπόθεση συνελήφθησαν 2 άτομα, τα οποία παρέλαβαν τα χρήματα από την γυναίκα στην Κέρκυρα
Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κέρκυρας, η υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, σε βάρος ηλικιωμένης σε περιοχή της Μέσης στην Κέρκυρα.
Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -1.500- ευρώ, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες καθώς και τα κινητά τους τηλέφωνα.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, μετά από επιστάμενες έρευνες, ανάλυση στοιχείων και αξιοποίηση πληροφοριακών δεδομένων, ταυτοποίησαν την εμπλοκή δύο ατόμων, ενός 34χρονου αλλοδαπού και μίας 26χρονης ημεδαπής, τους οποίους εντόπισαν απογευματινές ώρες χθες στην πόλη της Κέρκυρας και τους συνέλαβαν.
Η απάτη με το τροχαίο
Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία, σύμφωνα με την οποία άγνωστος τηλεφώνησε στην παθούσα, προσποιούμενος τον γιατρό και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο, έχριζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης, μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, την έπεισε και παρέδωσε, μετά από προκαθορισμένο ραντεβού, το χρηματικό ποσό των -1.500- ευρώ στον 34χρονο, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο με συνοδηγό την 26χρονη.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν σε οικία, παρουσία δικαστικού λειτουργού, αλλά και στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -1.500- ευρώ που απέσπασαν από την ηλικιωμένη, το οποίο και της επιστράφηκε, καθώς και -2- κινητά τηλέφωνα.
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
- Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο
- Τι έκανε ο Μοντέρο με τη Δομινικανή Δημοκρατία λίγο πριν τον Ολυμπιακό (vids)
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
- Πυροπροστασία περιοχών με βιομηχανικούς χώρους: Απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και ελάχιστος έλεγχος
- «Θα είναι η πιο αιματηρή ταινία μου» – Στο επόμενο έργο του Ντάριο Αρτζέντο πρωταγωνιστεί η Ιζαμπέλ Ιπέρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442