Επόμενος σταθμός, υψηλή ραπτική: Στα «σκαριά» ακόμη μιας επιτυχίας βρίσκεται η Αντζελίνα Τζολί
Η Αντζελίνα Τζολί σε συνεργασία με τη σκηνοθέτρια Αλίς Βινοκούρ ετοιμάζει την επόμενη ταινία της.
Η Αντζελίνα Τζολί, λίγο μετά την ταινία για την Μαρία Κάλλας – η οποία σύμφωνα με τη ίδια ήθελε αρκετή προετοιμασία και κόπο για την πραγματοποίησή της – επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.
Ο λόγος για την βραβευμένη Γαλλίδα σκηνοθέτρια Αλίς Βινοκούρ επιστρέφει με την ταινία «Couture», η οποία αναμένεται να ταξιδέψει στην Ευρωπαϊκή Αγορά Κινηματογράφου (EFM).
«Couture»
Το δράμα με φόντο τον κόσμο της υψηλής ραπτικής, που αρχικά είχε τον τίτλο «Stitches», ολοκλήρωσε τα γυρίσματα πρόσφατα στην «Πόλη του Φωτός».
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Στη φρενίτιδα της Εβδομάδας Μόδας, τρεις γυναίκες διασταυρώνονται στο Παρίσι, παλεύοντας με τις τραγωδίες του κόσμου και τα ερωτήματα της ζωής τους: η Αμερικανίδα σκηνοθέτρια, Maxine Walker (Αντζελίνα Τζολί), το μοντέλο από το Νότιο Σουδάν Ada και η Γαλλίδα makeup artist Angèle. Μέσα από τις ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους, το ‘Couture’, διερευνά τις γυναικείες ψυχές και τις πληγές τους».
Το καστ
Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνει το μοντέλο Ανιέρ Ανιέ στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο, η Ελβετίδα ηθοποιός Έλλα Ραμπφ και ο Γάλλος ηθοποιός και σκηνοθέτης Λουί Γκαρέλ.
Η δημιουργική ομάδα περιλαμβάνει τον κινηματογραφιστή Αντρέ Σεμετόφ, την ενδυματολόγο Πασκαλίν Σαβάν και τον σχεδιαστή παραγωγής Florian Sanson.
Παραγωγή
Η UTA Independent Film Group, η οποία βοήθησε στην χρηματοδότηση της ταινίας και χειρίζεται τα παγκόσμια και βορειοαμερικανικά δικαιώματα θα παρουσιάσει το έργο στην Ευρωπαϊκή Αγορά Κινηματογράφου. Την παραγωγή μοιράζονται επίσης ο Τσαρλς Γκίλιμπερτ της CG Cinéma μαζί με τους Ζανγκ Σιν και Γουίλιαμ Χόρμπεργκ της Closer Media.
Το «Couture» είναι συμπαραγωγή της France 3 Cinéma, ενώ έχει λάβει χρηματοδότηση από τις La Région Île-de-France, Canal+, Ciné+ OCS, France Télévisions και Chanel.
*Πηγή: Variety
- Ράτσιτς: «Ήρθα στον Άρη για να πάρω τίτλους και να παίξω στην Ευρώπη»
- Γερμανία: Δικαιώθηκε δασκάλα η οποία υπέστη «σαφή διάκριση» λόγω του πακιστανικού επωνύμου της
- ΠΑΣΟΚ: Μητσοτάκης και ΝΔ συμφωνούν με τις εθνικά επικίνδυνες τοποθετήσεις Λαζαρίδη για «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο – Τον υπερασπίσθηκε ο Π. Μαρινάκης
- Στόουνχεντζ: Νέα έρευνα βάζει τέλος στη θεωρία των παγετώνων – Από ανθρώπους μεταφέρθηκαν οι τεράστιοι λίθοι
- Η Ρωσία επανέλαβε την πρόσκληση της προς τον Ζελέσνκι να πάει στη Μόσχα για συνομιλίες
- Επαναπατρίζονται με το C130 οι σοροί των επτά φιλάθλων του ΠΑΟΚ – Τρισάγιο στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα



