Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω το διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα των play offs του Europa League κόντρα στην Στεάουα στο γήπεδο της Τούμπας.
Στο πρόγραμμα της Δευτέρας (10/2) οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρούπ. Όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ακολούθησαν αποθεραπεία και αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής και έπαιξαν οικογενειακό διπλό.
Ατομικό πρόγραμμα για τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Φεντόρ Τσάλοφ ενώ, οι Ντέγιαν Λόβρεν και Τζόναθαν Γκόμεζ υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Τέλος, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.
Η προπόνηση της Τρίτης έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 στην Νέα Μεσήμβρια.
Υπενθυμίζουμε πως το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παναγιώτη Κατσούρη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο σημείο που έχασε τη ζωή του το 1998 ο ποδοσφαιριστής.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.