Ανδρουλάκης στην ΑΔΕΔΥ: Θα πάρουμε πρωτοβουλία για καλύτερο μισθολογικό – Ξεκινάμε με τον 13ο μισθό
«Θεωρούμε εύλογο και δίκαιο το αίτημά σας να υπάρξει ένα καλύτερο μισθολογικό στον δημόσιο τομέα», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ
Συνάντηση με τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
«Χρειαζόμαστε ένα ισχυρό κράτος, το οποίο θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία πάντα στην υπηρεσία του πολίτη. Η βελτίωση των δημοσίων υπηρεσιών είναι καθοριστική για να πέσει το κόστος ζωής – ειδικά σε τομείς όπως είναι η παιδεία και η υγεία – αλλά και για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας», σημείωσε αρχικά ο κ. Ανδρουλάκης.
Και τόνισε πως «σε αυτό το πλαίσιο, θεωρούμε εύλογο και δίκαιο το αίτημά σας να υπάρξει ένα καλύτερο μισθολογικό στον δημόσιο τομέα».
«Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ για μισθολογικό και 13ο μισθό»
Για να προσθέσει πως «το ΠΑΣΟΚ πάντα τοποθετείται με συνέπεια και υπευθυνότητα. Έχοντας το βλέμμα και στις οικονομικές δυνατότητες της χώρας, δεσμευόμαστε ότι θα πάρουμε πρωτοβουλία, ώστε να υπάρξει επαναφορά σταδιακά με αφετηρία τον 13ο μισθό».
«Θα είμαστε στο πλευρό σας, γιατί για εμάς πάνω απ’ όλα είναι να υπάρχει ένας ισχυρός δημόσιος τομέας που θα λειτουργεί εύρυθμα και πάντα στην υπηρεσία του πολίτη», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο Παύλος Χρηστίδης υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Εργασίας, ο Πάρις Κουκουλόπουλος υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Οικονομικών, ο Παναγιώτης Δουδωνής υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Εσωτερικών, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημήτρης Μπιάγκης, ο αναπληρωτής Γραμματέας Κ.Ο. Ιωάννης Τσίμαρης, ο Εκπρόσωπος Τύπου Κώστας Τσουκαλάς και ο διευθυντής της Κ.Ο. Γιάννης Κουτσούκος.
- «Η σιωπή δεν προστατεύει» – Νέα εποχή για τον ουκρανικό στρατό, νέες δοκιμασίες για τον Ζελένσκι
- Πώς αισθάνεται ένας αδέσποτος σκύλος; Η επιστήμη δίνει μια πιο σύνθετη απάντηση
- Μπάρμπαρα Χάτον: Η δισεκατομμυριούχος συλλέκτρια κοσμημάτων, η κληρονομιά στα 21 και οι 7 ατυχείς γάμοι
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Greeks Most Pessimistic in Eurozone on Inflation, Growth, ECB Says
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Ανοίγει τη Δευτέρα – Οι κρίσιμες λεπτομέρειες
- Ελληνική οικονομία: Η επόμενη «μάχη» μετά το δημόσιο χρέος
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442