Εργαζόμενος της Υπηρεσίας Καθαριότητας βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε
Ακόμη μια ιστορία ήθους από εργαζόμενο Δήμου.
Ο Ιωάννης Γιοβάνης, υπάλληλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας, βρήκε στη Σαρωνίδα πορτοφόλι με χρήματα και κάρτες και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας (τομέα Β) και χωρικό Αντιδήμαρχο Σαρωνίδας, Μπάμπη Γαλάνη.
Ο Αντιδήμαρχος αφού συνεχάρη τον υπάλληλο για το ήθος και την υπευθυνότητά του, παρέδωσε με τη σειρά του το πορτοφόλι στο Τμήμα Ασφαλείας Δήμου Σαρωνικού, προκειμένου να αναζητηθεί ο κάτοχός του.
«Η αξιέπαινη πράξη του Γιάννη αποδεικνύει πως η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά συνεχίζει να υπάρχει στον τόπο μας. Είμαι σίγουρος ότι η κίνησή του αποτελεί παράδειγμα για όλους», σημείωσε, από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου.
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ
- Ευρώπη: Πώς βλέπουν την εκπαίδευση οι πολίτες – Η επαγγελματική κατάρτιση χάνει σε «κύρος», κερδίζει σε «δουλειές»
- Shops Open Across Greece this Sunday as Summer Sales Continue
- Airbnb: Τι γράφει το e-mail της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες ακινήτων
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μέσα στην σκοτεινή «αίρεση» του Έπσταϊν: Μαρτυρία πρώην βοηθού ξετυλίγει το νήμα του μηχανισμού κακοποίησης
- Meteo: Μέχρι και 43 βαθμούς Κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο – Ως πότε θα διαρκέσει ο καύσωνας
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)


















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442