Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στη La Liga, μετά από δύο παιχνίδια που είχε μία ισοπαλία και μία ήττα.
Οι «ροχιμπλάνκος» έκαμψαν δύσκολα με 2-0 την αντίσταση της Μαγιόρκα, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δίνοντας συνέχεια στην «καταδίωξη» της κορυφής και της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται στο +1 και δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Εσπανιόλ.
Στο 26′ ο Λίνο με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 κόντρα στη Μαγιόρκα που είχε δύο δοκάρια με τον Νταρντέρ στο 67′ και στο 70′, πριν ο Γκριεζμάν κάνει το 2-0 στο 90+2′ τελειώνοντας το ματς. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 87′ δοκάρι είχε και η Ατλέτικο με τον Ρικέλμε.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.