Ο Πάολο Ντιμπάλα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρόμα, μέχρι το 2026, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport».
Και αυτό γιατί ο Joya, ο οποίος μετακόμισε στην αιώνια πόλη το 2022 μετά από επτά χρόνια στην Γιουβέντους, θα παραμείνει κάτοικος «Ολίμπικο» τουλάχιστον μέχρι το 2026, από τη στιγμή που ανανεώθηκε αυτόματα το συμβόλαιό του.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε το Σάββατο (26/1) η «Corriere dello Sport», με την εφημερίδα να αναφέρει πως ο 31χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε απέναντι στην Τζένοα συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών που αγωνίστηκε για τουλάχιστον ένα 45λεπτο, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί αυτόματα η επέκταση του συμβολαίου του βάσει ειδικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του.
«Ματιές» της Γαλατασαράι στον Ντιμπάλα της Ρόμα
Έξαλλοι ήταν οι Φρίντκιν, ιδιοκτήτες της ομάδας και ο τεχνικός Κλάουντιο Ρανιέρι μετά την ήττα της Ρόμα στο Κόμο, με τους «Τζαλορόσι» να έχουν αύριο υποχρέωση και στο Κύπελλο Ιταλίας, με αντίπαλο την Σαμπντόρια στο «Ολίμπικο» (18/12, 22:00).
Πλέον, ουδείς ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο απυρόβλητο, ούτε καν ονόματα όπως ο Πάουλο Ντιμπάλα, με τις φήμες για αποχαιρετισμό του στην ιταλική πρωτεύουσα ήδη από τον Ιανουάριο να είναι και πάλι επίμονες.
Αμέσως μετά τον τραυματισμό του Ικάρντι η Γαλατασαράι είχε επικοινωνήσει με το περιβάλλον του Αργεντινού, βρίσκοντας την πόρτα κλειστή από το Νο21 της Ρόμα, που δεν είχε σκοπό να μετακομίσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, ο τουρκικός σύλλογος επέστρεψε επίμονα για να δοκιμάσει πάλι. Ο ατζέντης του Ντιμπάλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κωνσταντινούπολη (και για άλλους παίκτες), θα μπορούσε να επιστρέψει με κάποια νέα, δηλαδή μια πρόταση της Γαλατασαράι για τη Ρόμα.
Εν τω μεταξύ, το συμβόλαιο του «Λα Χόγια» λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και ο σύλλογος δεν έχει επικοινωνήσει ποτέ και με κανέναν από το περιβάλλον του για να συζητήσουν την ανανέωσή του.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.