
Αστέρας Τρίπολης – Καλλιθέα 1-0: Πέμπτη σερί νίκη με «υπογραφή» Καλτσά
Πέμπτη σερί νίκη για το «τρένο» του Αστέρα Τρίπολης που επικράτησε με 1-0 της Καλλιθέας χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Καλτσά και βρίσκεται πλέον μόνος στην πέμπτη θέση της Super League.
Πού θα σταματήσει ο Αστέρας Τρίπολης; Με εκπληκτικό γκολ του Καλτσά η ομάδα του Σάββα Παντελίδη «καθάρισε» με 1-0 την Καλλιθέα (δείτε εδώ τα highlights) για την 20η αγωνιστική της Super League, έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ανέβηκε μόνη στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 20λεπτο είχε δύο καλές στιγμές με Ρεγκίς και Μούμο, για να σκοράρει τελικά στο 22′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο της άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Καλτσά ο οποίος κατέβασε με το στήθος και με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μέχρι το ημίχρονο ο Αστέρας είχε ακόμη δύο καλές στιγμές με Μπαρτόλο και Μουνιόθ ενώ η Καλλιθέα ήταν ακίνδυνη.
Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη χειρότερο από πλευράς θεάματος, με την Καλλιθέα να κερδίζει αρχικά πέναλτι στο 78′ για μαρκάρισμα του Αλάγκμπε στον Τζιάνι, αλλά ο διαιτητής άλλαξε απόφαση μέσω VAR. Στο 85′ ο Μπαραγάν σταμάτησε εντυπωσιακά το πλασέ του Έντερ Γκονσάλες και τέσσερα λεπτά αργότερα η Καλλιθέα έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μούγκε για χτύπημα στον Μούμο.
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ
Η γκολάρα του Καλτσά ήταν σαφώς η στιγμή του ματς.
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:
Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές καλές στιγμές, ο Αστέρας ήταν αυτός που βρήκε το γκολ και αυτό έκανε τη διαφορά.
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ:
Δεν υπήρξε κάποιος ποδοσφαιριστής που να υστέρησε σημαντικά στις δύο ομάδες.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Στο τέλος του ματς ήρθαν τα δύσκολα για τον Τσέτσιλα που πήρε πίσω το πέναλτι της Καλλιθέας μέσω VAR στο 78′ και έδειξε κόκκινη στον Μουγκέ για χτύπημα.
VAR-ΟΛΟΓΩΝΤΑΣ:
Μέσω VAR ανακλήθηκε το πέναλτι της Καλλιθέας ενώ για την κόκκινη δεν χρειάστηκε VAR.
ΣΚΟΡΕΡ:
Καλτσάς (22’)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ντέλι, Γκαρσία, Τριανταφυλλόπουλος, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι (61’ Γκονσάλες), Μούμο, Κρεσπί (90 Χουχούμης), Μπαρτόλο (75’ Αλάγκμπε), Καλτσάς (89’ Άλχο), Μακέντα
Καλλιθέα: Μπαραγάν, Μεχίας, Μανθάτης, Τσιβελεκίδης (89’ Αλφαρέλα), Σόιρι (55’ Μούγκε), Πασαλίδης, Εντιαγέ (72’ Μερκάτι), Βρακάς (46’ Ντεμέτριους), Λουκίνας, Ματίγια, Βαλμπουενά (72’ Τζάνι)
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ:
Ο Αστέρας παίζει εντός έδρας με τη Λαμία (3/2) ενώ η Καλλιθέα υποδέχεται τον Άρη (2/2).
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις