Βαρύ πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του στρατηγού του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, Μίμη Δομάζου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών το πρωί της Παρασκευής (24/1).
Τόσο η ΕΠΟ, όσο και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είπαν το δικό τους «αντίο» στον «στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να στέλνει με τη σειρά της το δικό της μήνυμα.
Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Δομάζο
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του μεγάλου Μίμη Δομάζου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, θα τον θυμόμαστε σαν εναν αντίπαλο που με το μοναδικό ταλέντο, αλλά και το εξαιρετικό του ήθος, κέρδιζε πάντα τον σεβασμό μας… #RIPpic.twitter.com/qu6dD0ZpgP
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του μεγάλου Μίμη Δομάζου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, θα τον θυμόμαστε σαν έναν αντίπαλο που με το μοναδικό ταλέντο, αλλά και το εξαιρετικό του ήθος, κέρδιζε πάντα τον σεβασμό μας».
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσε τους 12 με τους οποίους θα πορευθεί στον μεγάλο τελικό της Euroleague, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο T-Center (24/5, 21.00).
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και η οικογένεια των «πολιτών» αποχαιρετά τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου.
Η νεότερη εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του Μάριου Οικονόμου , ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δεν ήταν καλή, καθώς τα αποτελέσματα της αξονικής στην οποία υποβλήθηκε δεν ήταν θετικά.
LIVE: Σάντερλαντ – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Τσέλσι για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 6.