Συναγερμός στο Λονδίνο – Τέσσερις τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι κοντά σε σούπερ μάρκετ
Ένας ύποπτος συνελήφθη, μετά την επίθεση που δέχθηκαν τέσσερα άτομα έξω από σούπερ μάρκετ στο νότιο Λονδίνο
Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι έξω από σούπερ μάρκετ στο νότιο Λονδίνο, σύμφωνα με πληροφορίες.
Η επίθεση συνέβη κοντά στο σούπερ μάρκετ Asda στο Beddington, Croydon, το πρωί της Πέμπτης (23/1).
«Η επίθεση έγινε σε ένα από τα σημεία που βρίσκονται σε κίνδυνο: Στις 10:15 την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για μαχαιρώματα στην οδό Marlowe Way, του Beddington. Οι αξιωματικοί βρίσκονται επί τόπου μαζί με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου για την περίθαλψη τεσσάρων τραυματιών. Ο ύποπτος έχει συλληφθεί», δήλωσε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου.
Δεύτερη επίθεση με μαχαίρι μέσα σε τρεις μέρες
Συναγερμός έχει σημάνει στις βρετανικές αρχές, καθώς η επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο είναι η δεύτερη που σημειώνεται μέσα σε τρεις ημέρες στη χώρα.
Στις 21 του μήνα, ένα 12χρονο αγόρι είχε βρεθεί μαχαιρωμένο, έχοντας υποστεί βαριά τραύματα, κοντά στη Σκρίμπερς Λέιν στο Χαλ Γκριν του Μπέρμιγχαμ, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι (τοπική ώρα) της Τρίτης.
Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία των Γουέστ Μίντλαντς.
Μία ημέρα αργότερα, στις 22 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε ότι ένα δεκατετράχρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τον θάνατο 12χρονου στο Μπέρμιγχαμ.
- Στο Υπουργικό η αύξηση του κατώτατου μισθού – Τι αλλάζει από 1η Απριλίου
- Πες μου τις αγαπημένες σου ταινίες, να σου πω ποιος είσαι
- Ο χάρτης του ΕΝΦΙΑ – Οι πλουσιότερες και οι φτωχότερες περιφέρειες
- Σήμερα η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας που βρέθηκε στην Πεύκη
- Συνταγή: Wrap με χαλούμι και χούμους
- Ο Τραμπ απειλεί «να εξαπολύσει την κόλαση» στο Ιράν που θωρακίζει το νησί Χαργκ – Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές
- «Αξιωματούχοι του Ιράν που διαπραγματεύονται φοβούνται να το πουν» λέει ο Τραμπ
- Γυμναστική: Το εμπόδιο που μας επηρεάζει όλους αλλά δεν το ξέρουμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442