Τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχαν οι Μιλγουόκι Μπακς τα ξημερώματα του Σαββάτου, αφού επικράτησαν άνετα με 130-112 των Τορόντο Ράπτορς. Οι συνεχόμενοι εντός έδρας αγώνες βοηθούν κάπως την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρει ένα σερί και να μαζέψει το χαμένο έδαφος.
Στο 23-17 ανέβηκαν τα Ελάφια, με τον Greek Freak να κλείνει το ματς double-double 35 πόντους και 12 ριμπάουντ και τους Ντέιμιαν Λίλαρντ (26 πόντοι, 10/10 βολές, 8 ασίστ), Μπόμπι Πόρτις (15 πόντοι) και Κρις Μίντλετον (13 πόντοι) να αποτελούν το supporting cast του Γιάννη. Δεν έπαιξε ο Αντρέ Τζάκσον, με τον Ράιαν Ρόλινς να παίρνει τη θέση του στην αρχική πεντάδα.
Στο 10-32 έπεσαν οι Ράπτορς (9-13 εντός και 1-19 εκτός έδρας), που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να δώσουν φάουλ, έπαιξαν σκληρά, αλλά έχουν λίγο ταλέντο για να ματσάρουν καλές ομάδες. Ο Αρ Τζέι Μπάρετ με 21 πόντους και ο Μπρους Μπράουν με 17 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Τορόντο.