Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν είναι βαφτιστήρι μου ο δολοφόνος του Παναγιώτη στα Χανιά
Η Ντόρα Μπακογιάννη διαψεύδει ότι έχει σχέση με τον 45χρονο που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά.
Η πρώην υπουργός και βουλεύτρια Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, διέψευσε ότι έχει την οποιαδήποτε σχέση με το 45χρονο που προκάλεσε το φρικιαστικό τροχαίο στα Χανιά.
Με ανάρτησή της στο X ξεκαθάρισε: «Όσοι δε σκοπίμως διακινούν ή αναπαράγουν τέτοιες φήμες να ξέρουν ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη».
Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα για το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 22χρονου Παναγιώτη στα Χανιά
Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής: «Επειδή διακινούνται διάφορες φήμες, ξεκαθαρίζω ότι ο 45χρόνος που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά, ο δολοφόνος του Παναγιώτη, δεν είναι βαφτιστήρι μου, δεν έχω καμία σχέση μαζί του, δεν τον γνωρίζω καν. Όσοι δε σκοπίμως διακινούν ή αναπαράγουν τέτοιες φήμες να ξέρουν ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη».
Επειδή διακινούνται διάφορες φήμες, ξεκαθαρίζω ότι ο 45χρόνος που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά, ο δολοφόνος του Παναγιώτη, δεν είναι βαφτιστήρι μου, δεν έχω καμία σχέση μαζί του, δεν τον γνωρίζω καν. Όσοι δε σκοπίμως διακινούν ή αναπαράγουν τέτοιες φήμες να ξέρουν ότι…
— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) January 17, 2025
Προσωρινά κρατούμενος
Υπενθυμίζεται πως, προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε προ ημερών ο 45χρονος οδηγός της Porsche που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 22χρονου Παναγιώτη στα Χανιά.
Η απολογία του ήταν σύντομη και σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο δικηγόρος του Ευτύχης Μαυρογένης μετά το πέρας της διαδικασίας δήλωσε ότι ο 45χρονος έδειξε συντετριμμένος και είπε ότι θα ήθελε ο ίδιος να βρίσκεται στη θέση του νεκρού.
Ο 45χρονος απομακρύνθηκε από την πίσω έξοδο του κτιρίου μετά την απολογία. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
«Το πρώτο βήμα έγινε»
Αναμενόταν να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά κατέθεσε αίτημα αυτό να μη συμβεί, επικαλούμενος το ότι είναι πατέρας παιδιού που διαμένει στα Χανιά.
Δεν ήταν σαφές σε ποια φυλακή θα οδηγείτο τελικά.
Ο πατέρας του 22χρονου Αντώνη, Παναγιώτης Καρατζής, μιλώντας για την προφυλάκιση αλλά και γενικότερα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Κρήτη και όχι μόνο, είπε πως «το πρώτο βήμα έγινε, είμαστε κοντά, δίπλα, συνέχεια για να δούμε τις εξελίξεις. Ας δούμε τι έχει συμβεί και με τους αστυνομικούς».
- Ενοικίαση ακινήτων – Πότε ο ιδιοκτήτης δικαιούται αποζημίωση για φθορές – Πώς μπορεί να τη διεκδικήσει
- Η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει την απόκτηση του Φεράν Τόρες
- Ποιοι μπαίνουν στις 72 δόσεις της εφορίας για ληξιπρόθεσμα χρέη – Πότε χάνεται η ρύθμιση
- Καύσωνας στη Γαλλία: 37 διαμερίσματα σε «κόκκινη επιφυλακή» – Ο πύργος του Άιφελ και μουσεία κλείνουν νωρίς
- Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Ντουμπάι BC για τον Γουόκαπ και τα δεδομένα για την παραχώρησή του
- Όταν η Chanel συνάντησε τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και τα παραμύθια την υψηλή ραπτική
- Μειώνεται αργά το ψηφιακό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά εκατομμύρια γυναίκες παραμένουν χωρίς κινητό
- Καιρός: Έρχεται ζέστη, όχι καύσωνας -Τι δείχνουν τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία για το επόμενο 10ήμερο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442