Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι (;) συμπτωματική
Τορίνο και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο τοπικό ντέρμπι για την 20η αγωνιστική της Serie A με τους «μπιανκονέρι» να μετρούν, πλέον, μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την «Μεγάλη Κυρία» αφού άνοιξε το σκορ, μόλις στο 8’ με τον Κενάν Γιλντίζ. Ο Τούρκος βρήκε χώρο μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ένα όμορφο σουτ νίκησε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για το 1-0 των «μπιανκονέρι». Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 21’, όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ του Νικολάς Γκονζάλεζ.
Το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων ήρθε στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία στο 45+1΄ με τον Βλάσιτς. Ο Καραμό πέρασε την πάσα στον Σέρβο εξτρέμ και αυτός με ένα πολύ ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 64’ το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Γιλντίζ δεν στάθηκε ικανό να νικήσει τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος στο 66’ είπε όχι στον Κουπμάινερς. Στο 76’ η «Βέκια Σενιόρα» έφτασε και πάλι πολύ κοντά στο γκολ, όμως ο πορτιέρε της Τορίνο σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκονσάλες, ενώ στο 85’ μπλόκαρε σταθερά και το συρτό σουτ του Καμπιάσο από τα δεξιά. Στο 90+4’ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είχε την απάντηση και στο σουτ του Τουράμ.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει