Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Στις 28 μαζί με τα 25α γενέθλιά του, γιορτάζει και τρία χρόνια στα μπιανκονέρι. Ήταν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2022 που έγινε κάτοικος Τορίνο. 80εκ€ είχε δώσει η Γιουβέντους για να τον αποκτήσει από τη Φιορεντίνα.
Ωστόσο από τότε έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι. Ποτέ άλλοτε αυτή την τριετία δεν φαινόταν πιο κοντά το διαζύγιο των δύο πλευρών. Τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου είναι αυτά που έχουν θέσει νέες προϋποθέσεις στη συνεργασία.
Η Γιουβέντους θέλει να αλλάξει τους όρους του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου που λήγει σε 18 μήνες. Τώρα ο Βλάχοβιτς κερδίζει 10,5 εκ ευρώ, τα οποία του χρόνου γίνονται 12. Ο παίκτης φυσικά και δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί μείωση του μισθού του.
Έτσι αναγκάζει τη «Γηραιά Κυρία» να τον βγάλει στην αγορά, επιταχύνοντας την άφιξη ενός άλλου επιθετικού. Στην Αγγλία αναφέρεται ότι έχει προσφερθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γιατί εκεί, αφού τόσο η Τσέλσι όσο και η Τότεναμ έχουν ενδιαφερθεί; Γιατί πολύ απλά θέλει να τον αντικαταστήσει με τον Τζόσουα Ζίρκζε. Ο Ολλανδός έχει αναθέσει στον ατζέντη του την γρήγορη επιστροφή του στη Serie A. Και επίσης ταιριάζει στα θέλω του Τιάγκο Μότα.
Ως εκ τούτου η Γιούβε έχει προσφέρει τον Βλάχοβιτς στους Κόκκινους Διαβόλους ως μέρος μίας πρότασης με μετρητά και τον Ζίρκζε. Η εν λόγω συμφωνία θα είναι μόνιμη και για τους δύο παίκτες και δεν θα περιλαμβάνει δανεισμούς.
O Σέρβος στράικερ αποτιμάται στο Transfermarkt 60εκ €. Έτσι η Γιουνάιτεντ θα κληθεί να πληρώσει κάποια χρήματα για να ματσάρει την αξία του παίκτη.
Η συμφωνία φαίνεται να είναι μια win-win στα χαρτιά για όλους τους εμπλεκόμενους. Η Γιουβέντους θα αποφορτιστεί από ένα παίκτη του οποίου το συμβόλαιο και βαρύ είναι και εξαντλείται. Και από την άλλη η Γιουνάιτεντ θα αποκτήσει ένα ισχυρό αντίπαλο δέος στον Χόιλουντ.
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο ημιτελικό του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.