Ο Νίμπεργκ δεν έδωσε πεντακάθαρο φάουλ του Μορόν στον Μπιανκόν, στην φάση του γκολ του Άρη (vid)
Ο διαιτητής Γκλεν Νίμπεργκ δεν έδωσε πεντακάθαρο φάουλ του Μορόν στον Μπιανκόν και στην εξέλιξη της φάσης ο σεντερ φορ του Άρη έκανε ρο 0-1
Ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη, Γκλεν Νίμπεργκ είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη. Ο Νίμπεργκ έχει κάνει πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, με μεγαλύτερο όλων το φάουλ που δεν έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού, στην φάση που σκόραραν οι φιλοξενούμενοι στο 35′.
Ο Μορόν έκανε πεντακάθαρο φάουλ στον Μπιανκόν, ανατρέποντας τον Γάλλο στόπερ των «ερυθρόλευκων», αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε το φάουλ.
Στην εξέλιξη της φάσης, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μορόν εκμεταλλεύτηκε το ότι ο διαιτητής δεν έδωσε φάουλ και έκανε το 0-1 με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής.
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Δεν καταφέρνει να σκοράρει σε τετ α τετ ο Ελ Κααμπί (vid)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σπουδαία απόκρουση του Τζολάκη σε σουτ του Ταμπόρδα (vid)
- Νίκολιτς: «Να απολαύσουμε τη στιγμή, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα»
- Δεν του… πάει ο Απρίλης
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλά προβλήματα και κάποιες επιλογές ήταν αναγκαστικές»
- Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 2-1: Σε απόσταση «βολής» για τον τίτλο οι «Πολίτες»! (vid)
- Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 4-2: Πρωταθλήτρια με τεσσάρα και για 35η φορά! (vid)
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/neom-SUIMrEKVOXc-unsplash-315x220.jpg)







































![Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/hans-jurgen-mager-YzHeLq_kvH4-unsplash-1-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442