Ολυμπιακός: Η υποδοχή της Ζαλγκίρις και η θερμή αγκαλιά Μπαρτζώκα-Μπραζντέικις (vid)
Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Κάουνας, με τους ανθρώπους της Ζαλγκίρις να τον υποδέχονται και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να συναντά τον πρώην παίκτη του, Ίγκι Μπραζντέικις
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Κάουνας για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις για την 19η αγωνιστική της Euroleague.
Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν χθες για το Κάουνας (1/1) και σήμερα πήγαν για προπόνηση στην «Zalgirio Arena», εκεί όπου οι Λιθουανοί τους επεφύλαξαν μια θερμή υποδοχή.
Παίκτες και επιτελεία αντάλλαξαν χειραψίες ενώ δεν έλειψαν και οι εναγκαλισμοί μεταξύ των «πρώην» που συνδέουν τις δύο ομάδες.
Από την μία, ο Κίναν Έβανς που πέρασε την προηγούμενη διετία στην Ζαλγκίρις και ταξίδεψε με την «ερυθόλευκη» αποστολή και από την άλλη ο Ίγκνας Μπραζντέικις που άνηκε πέρσι στον Ολυμπιακό και είχε μια πολύ όμορφη στιγμή και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Welcome to Kaunas, @Olympiacos_BC! ???? pic.twitter.com/jkZzQLL6Xv
— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) January 2, 2025
- Είναι μύθος: Ο Χάαλαντ επέστρεψε στη Νορβηγία με… ρακούν στο χέρι (vids, pics)
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη μπλε φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442