Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά βίας, ακόμη και τις ημέρες των γιορτών, καθώς νέο συμβάν σημειώθηκε στο λόφο του Φρουρίου στη Λάρισα, έξω από νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης.
Το περιστατικό στη Λάρισα
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από μπαρ, στο οποίο βρισκόταν ο 27χρονος μαζί με έναν φίλο του και μία κοπέλα.
Τα άτομα αυτά πλησίασε κάποια στιγμή μία παρέα αντρών, εκ των οποίων κάποιοι ξεκίνησαν να μιλάνε για την κοπέλα. Στη συνέχεια ακολούθησε καβγάς και ένας άνδρας από την παρέα έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 27χρονο στον μηρό.
Εκτός κινδύνου ο 27χρονος
Ο 27χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας